![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok Nedavno sam dobio msi mobo k9nd. JA imati jedan quad core koji je 2ghz. Mogu li kupiti neki drugi na brže brzine? ili možete koristiti i samo jedan za sada? hvala Socket F |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dual CPU matična ploča, ne siguran ako možete miješati brzine iako ...
| |||
| |||
| Dug kao Ja sam svjestan, ako se kupiti afaster na brzinu, kako će djelovati na niže brzine CPU-a. Osim ako naravno vi to OC. Pričekajte potvrdu Carbon pred vas obaviti išta ipak.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba CPU moraju biti identični.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Autobusni brzinama | polakstanek | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 11. listopad 2008 16:13 |
| FSB brzine | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 1. prosinac 2007 11:38 |
| Ram brzina | xactly | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. Sep 2007 17:26 |
| Download brzina | barnseytheref | Općenito Software Chat | 1 | 27. srpnja 2007 02:03 |
| Conection brzinama. | Glitch | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 26. Sep 2006 12:09 |
| Thread Tools | |
| |