![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas Aš neseniai gavau MSI MOBO k9nd. turiu vieną Quad Core kuri yra 2GHz. Ar galiu nusipirkti kitą ne greičiau greitis vieną? ar aš galiu naudoti tik vieną dabar? ačiū Socket F |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra dvigubas procesoriaus plokštė, o ne tikri, ar galima maišyti greičiu, nors ...
| |||
| |||
| Kiek man žinoma, jei jūs perkate vieną afaster greitis, tiek veiks ne mažesnis procesoriaus greičio. Nebent, žinoma, jūs OC ji. Palaukite, patvirtinimas iš anglies, prieš ką nors daryti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abu procesoriai turi būti identiški.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Autobusų greitis | polakstanek | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 11 spalis 2008 16:13 |
| FSB greitis | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 1 gruodis 2007 11:38 |
| Ram greitis | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 rugsėjis 2007 17:26 |
| Atsisiuntimo greitis | barnseytheref | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 27 liepa 2007 02:03 |
| Conection greičiu. | Glitch | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 26 rugsėjis 2006 12:09 |
| Temos įrankiai | |
| |