![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Нещодавно я отримав k9nd плат MSI. У мене є Quad Core, яка 2GHz. я можу купити ще одну швидку швидкість? Чи можна використовувати один на даний момент? спасибо Socket F |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це подвійний плати процесора, не впевнений, що Ви можете змішувати швидкості, хоча ...
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки мені відомо, якщо ви купуєте одну afaster швидкістю, як буде працювати на швидкості нижнього процесора. Якщо звичайно Ви OC його. Дочекайтеся підтвердження з вуглецевих, перш ніж робити нічого, хоча.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обидва процесора повинні бути ідентичними.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шини | polakstanek | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 11 жовтня 2008 16:13 |
| ФСБ швидкості | robina80 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 1 грудня 2007 11:38 |
| Рам швидкості | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 вересня 2007 17:26 |
| Швидкість завантаження | barnseytheref | General Software чат | 1 | 27 липня 2007 02:03 |
| Conection швидкостях. | Glitch | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 26 вересня 2006 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |