![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър се използва като платформа за мултимедия. Аз съм играят игри, да гледам филми, да го използвате като сървър или сваляне на нещата. Когато си купих новия GPU, CPU и overclocked им граници, Аз не се грижи за енергийните изтичане или шум. Сега не ми пука, защото по-голямата част от времето ми компютъра е включен 24 / 7 на седмица или две, което прави високо електроенергия бонове и изтощава coolling много бързо. Шум също е проблем по време на нощта. Намерих програма, която позволи на потребителя да контролира coolling на компютъра, тя помага много, но Аз се чудя, ако има някоя програма или инструмент, който позволява на потребителя да направи хардуер overclocking профили? Така че ще бъде в състояние да намали честотата и напрежението лесен начин, когато компютъра е само включен и той не направи някоя стресова работа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият BIOS трябва да ви спаси профили, че това, което направих, е по подразбиране, стабилна и тест запаметени настройки.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съхраняване снимки от интернет | enright666 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 17-ти октомври, 2009 07:34 |
| Най-добър /-лесният начин да изключите роуминг профили? | nath123 | Windows операционни системи | 0 | 9 юни 2009 12:35 |
| Просто направи спестяване с БТ Високоскоростен | slipend | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 16-то Jan 2009 13:17 |
| Запаметяване на уеб страници, за да използвате офлайн | qwertyuioppoiuytrewq | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 25 Дек 2007 16:39 |
| Филм спестяване? | ndancosse | Мултимедия & Codecs | 1 | 7 Декември 2007 16:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |