menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Ukládání Overclocking Profily

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default Ukládání Overclocking Profily

Můj počítač slouží jako multimediální platformy.
Jsem hraní her, sledování filmů, kteří ji využívají, jako server nebo stažením věci.
Když jsem koupil nové GPU, CPU a overclocked jejich limitů,
Jsem se staral o energetické drén nebo hluk.
Teď mě to zajímá, protože většina z doby mého PC se obrátil 24 / 7 za týden nebo dva, které umožňuje vysoce elektřiny poukázky a opotřebují coolling velmi rychle.
Hluk je také problém v průběhu noci.
Našel jsem program, který umožní uživateli ovládat coolling PC, je dobré, ale moc
Říkal jsem si, jestli je nějaký program nebo nástroj, který umožní uživateli, aby hardwarové přetaktování profily?
Takže bych byl schopen na nižší frekvenci a napětí snadný způsob, kdy PC je právě zapnutý a není to žádné stresující práci.
Old 11. června 2009, 05:01
Administrátor Skupina

Default Ukládání Overclocking Profily

BIOS by měl nechat uąetříte profilů, že to, co jsem udělal, bylo standardní, stabilní a testovací nastavení uloženo.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.