![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač slouží jako multimediální platformy. Jsem hraní her, sledování filmů, kteří ji využívají, jako server nebo stažením věci. Když jsem koupil nové GPU, CPU a overclocked jejich limitů, Jsem se staral o energetické drén nebo hluk. Teď mě to zajímá, protože většina z doby mého PC se obrátil 24 / 7 za týden nebo dva, které umožňuje vysoce elektřiny poukázky a opotřebují coolling velmi rychle. Hluk je také problém v průběhu noci. Našel jsem program, který umožní uživateli ovládat coolling PC, je dobré, ale moc Říkal jsem si, jestli je nějaký program nebo nástroj, který umožní uživateli, aby hardwarové přetaktování profily? Takže bych byl schopen na nižší frekvenci a napětí snadný způsob, kdy PC je právě zapnutý a není to žádné stresující práci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS by měl nechat uąetříte profilů, že to, co jsem udělal, bylo standardní, stabilní a testovací nastavení uloženo.