μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Εξοικονόμηση Overclocking Προφίλ

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2009, 16:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εξοικονόμηση Overclocking Προφίλ

Τον υπολογιστή μου χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα πολυμέσων.
Είμαι παίζοντας παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες, χρησιμοποιώντας ως διακομιστής ή μεταφόρτωση stuff.
Όταν αγόρασα νέα GPU, CPU και overclocked τους όρια,
Δεν ενδιαφερόταν για την ενέργεια εγκεφάλων ή θόρυβο.
Τώρα με νοιάζει, γιατί οι περισσότερες φορές τον υπολογιστή μου είναι ενεργοποιημένο 24 / 7 την εβδομάδα ή δύο που κάνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής και coolling φθείρονται πολύ γρήγορα.
Ο θόρυβος είναι επίσης ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας νύχτας.
Βρήκα το πρόγραμμα που επιτρέπει στο χρήστη να coolling έλεγχο του PC, αλλά βοηθά πολύ, αλλά
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόγραμμα ή εργαλείο που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει overclocking προφίλ υλικού;
Συνεπώς, θα είναι σε θέση να μειώσει τη συχνότητα και την τάση εύκολο τρόπο, όταν το PC είναι απλά ενεργοποιημένο και δεν το κάνει κανένα άγχος εργασίας.
Old 11 Ιουν 2009, 05:01
Διαχειριστής Ομάδα

Default Εξοικονόμηση Overclocking Προφίλ

BIOS, θα πρέπει να σας αφήσω να αποθηκεύσετε προφίλ, που είναι ό, τι έκανα, είχε μια προεπιλογή, σταθερό και δοκιμή ρυθμίσεις αποθηκεύονται.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Φωτογραφίες από την εξοικονόμηση του Internet enright666 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 17 Οκτώβρη 2009 07:34
Best / ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το προφίλ περιαγωγής; nath123 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 9 Ιουν 2009 12:35
Μόλις γίνει εξοικονόμηση με BT Broadband slipend Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 16 Ιαν 2009 13:17
Εξοικονόμηση Ιστοσελίδες χρήσης Offline qwertyuioppoiuytrewq Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 25 Δεκ. 2007 16:39
Ταινία εξοικονόμηση; ndancosse Multimedia & Codecs 1 7 Δεκ 2007 16:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.