![]() |
|
| |||
| |||
| Τον υπολογιστή μου χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα πολυμέσων. Είμαι παίζοντας παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες, χρησιμοποιώντας ως διακομιστής ή μεταφόρτωση stuff. Όταν αγόρασα νέα GPU, CPU και overclocked τους όρια, Δεν ενδιαφερόταν για την ενέργεια εγκεφάλων ή θόρυβο. Τώρα με νοιάζει, γιατί οι περισσότερες φορές τον υπολογιστή μου είναι ενεργοποιημένο 24 / 7 την εβδομάδα ή δύο που κάνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής και coolling φθείρονται πολύ γρήγορα. Ο θόρυβος είναι επίσης ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Βρήκα το πρόγραμμα που επιτρέπει στο χρήστη να coolling έλεγχο του PC, αλλά βοηθά πολύ, αλλά Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόγραμμα ή εργαλείο που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει overclocking προφίλ υλικού; Συνεπώς, θα είναι σε θέση να μειώσει τη συχνότητα και την τάση εύκολο τρόπο, όταν το PC είναι απλά ενεργοποιημένο και δεν το κάνει κανένα άγχος εργασίας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS, θα πρέπει να σας αφήσω να αποθηκεύσετε προφίλ, που είναι ό, τι έκανα, είχε μια προεπιλογή, σταθερό και δοκιμή ρυθμίσεις αποθηκεύονται.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φωτογραφίες από την εξοικονόμηση του Internet | enright666 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 17 Οκτώβρη 2009 07:34 |
| Best / ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το προφίλ περιαγωγής; | nath123 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 9 Ιουν 2009 12:35 |
| Μόλις γίνει εξοικονόμηση με BT Broadband | slipend | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 16 Ιαν 2009 13:17 |
| Εξοικονόμηση Ιστοσελίδες χρήσης Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 25 Δεκ. 2007 16:39 |
| Ταινία εξοικονόμηση; | ndancosse | Multimedia & Codecs | 1 | 7 Δεκ 2007 16:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |