![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| My pc használják a multimédiás platform. Én játszom, watching movies, használja a server vagy letöltése cucc. Amikor megvettem az új GPU, CPU overclocked és azok betartását, Én nem törődtem mintegy energia csatorna, vagy a zaj. Most már érdekel, mert a legtöbb alkalommal my pc be van kapcsolva, 24 / 7 a heti két, amely a magas villany-és elhasználódik coolling nagyon gyors. A zaj is problémát egy éjszaka alatt. Találtam programot, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy ellenőrzési coolling a számítógéphez, hogy sokat segít, de Arra gondoltam, ha nincs olyan program, vagy eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a hardver overclocking profilt? Szóval képes lenne alacsonyabb frekvenciájú feszültség és egyszerű módja, ha a PC van kapcsolva, és nem végez stresszes munkát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A BIOS kell vele menteni profilok, hogy az, amit csináltam, volt egy alap, stabil és vizsgálati beállítások elmentve.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Megtakarítás Photos from Internet | enright666 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | Október 17, 2009 07:34 |
| Legjobb / legegyszerűbb módja annak, hogy disable roaming profiles? | nath123 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 9. június 2009 12:35 |
| Csak egy mentés a BT Broadband | slipend | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 16. január 2009 13:17 |
| Saving weblapoknak Használja Offline | qwertyuioppoiuytrewq | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 25. december 2007 16:39 |
| Film megtakarítás? | ndancosse | Multimédia és kodekek | 1 | 7. december 2007 16:01 |
| Téma eszközök | |
| |