![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי משמש בתור פלטפורמת מולטימדיה. אני משחק משחקים, צפייה בסרטים, להשתמש בו כשרת או הורדה של דברים. כשקניתי חדש GPU, CPU ו overclocked להם גבולות, אני לא איכפת האנרגיה נקיזה או רעש. עכשיו אני החשובים ביותר של פעמים כי המחשב שלי הוא הסתובב 24 / 7 לשבוע או שניים אשר עושה חשבונות חשמל גבוהים ו coolling להתבלות מהר מאוד. רעש הוא בעיה גם במהלך הלילה. מצאתי את התוכנית המאפשרים למשתמש שליטה coolling של PC, זה עוזר הרבה אבל אני תוהה אם הוא היה שם כל תוכנית או כלי זה מאפשר למשתמש לבצע overclocking פרופילי חומרה? אז אני יוכל להקטין את תדירות ואת מתח דרך קלה, היא רק כאשר המחשב מופעל, וזה לא עושה שום עבודה stressful. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ה-BIOS שלך צריכה לתת לך לשמור פרופילים, זה מה שעשיתי, היה ברירת מחדל, ויציב את הגדרות הבדיקה נשמר.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שמירת תמונות מהאינטרנט | enright666 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 17 אוקטובר 2009 07:34 |
| Best / הדרך הקלה להשבית פרופילי נדידה? | nath123 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 9th יוני 2009 12:35 |
| פשוט עשו שמירת BT עם פס רחב | slipend | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 16th ינואר 2009 13:17 |
| שמירת דפי אינטרנט לא מקוונים להשתמש | qwertyuioppoiuytrewq | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 16:39 |
| שמירת סרט? | ndancosse | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 7 דצמבר 2007 16:01 |
| שרשרת כלים | |
| |