![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje yra naudojamas kaip multimedijos platforma. Aš žaisti žaidimus, žiūrėti filmus, jį naudoti kaip serverį arba parsisiunčiant stuff. Kai aš nusipirkau nauja GPU, CPU ir Overclocked jų ribų, I didn't Cared apie energijos nutekėjimas ar triukšmo. Dabar atsargiai, nes dauguma, kiek kartų mano PC įjungtas 24 / 7 per savaitę ar dvi, kurios daro didelį elektrai ir susidėvi coolling labai greitai. Triukšmas taip pat yra problema, per naktį. Radau programa, kuri leidžia vartotojui kontroliuoti coolling PC, tai padeda daug, bet I was wondering, jei yra kokia nors programa ar priemonė, kuri leidžia vartotojui atlikti įrangos įsijungimas profiliai? Taigi aš galėtų žemo dažnio ir įtampos paprastas būdas, kai kompiuteris yra įjungtas ir tik ji nedaro jokios stresą darbe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS, turėtų jus išgelbėti profilius, kad ką aš padariau, buvo numatyta, stabilus ir bandymas nustatymai išsaugoti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Taupymo Nuotraukos iš interneto | enright666 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 17 spalis 2009 07:34 |
| Geriausias / lengviausias būdas išjungti tarptinklinio ryšio profilio? | nath123 | Windows "operacinės sistemos | 0 | 9 birželis 2009 12:35 |
| Tiesiog padarė taupymo broadband | slipend | Networking, Modems & VoIP | 1 | 16 sausis 2009 13:17 |
| Taupymo tinklalapių naudoti autonominius | qwertyuioppoiuytrewq | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 25 gruodis 2007 16:39 |
| Kino taupyti? | ndancosse | Multimedia & Codecs | 1 | 7 gruodis 2007 16:01 |
| Temos įrankiai | |
| |