![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер використовується в якості платформи мультимедіа. Я граю в ігри, дивитися фільми, використовуючи його як сервер або завантаження речей. Коли я купив новий графічний процесор, і процесор розігнаний їх межами, Я не дбав про витік енергії або шум. Тепер я обережністю, оскільки найбільш раз мій ПК включено 24 / 7 на тиждень або два, що робить високих рахунків за електрику і coolling зношуються дуже швидко. Шум також є проблемою під час ночі. Я знайшов програму, яка дозволяє користувачеві керувати coolling ПК, це дуже допомагає, але Мені було цікаво, якщо є будь-яка програма або інструмент, який дозволяє користувачеві зробити розгону профілів? Тому я хотів би бути в змозі більш низької частоти і напруги, легкий шлях, коли комп'ютер просто включений, і не робити будь-якої стресової роботи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш BIOS повинна дозволяють зберігати профілі, ось що я зробив, було за замовчуванням, стабільної і налаштування тестування зберігаються.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Збереження фотографії з Інтернету | enright666 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 17 жовтня 2009 07:34 |
| Кращі / Найпростіший спосіб відключити переміщувані профілі? | nath123 | Операційні системи Windows | 0 | 9 червня 2009 12:35 |
| Просто зробив заощадження BT Broadband | slipend | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 16 січня 2009 13:17 |
| Збереження веб-сторінок для використання автономних | qwertyuioppoiuytrewq | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 25 грудня 2007 16:39 |
| Збереження фільму? | ndancosse | Мультимедіа & кодеки | 1 | 7 грудня 2007 16:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |