по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 юни 2009 г., 17:12
Новите държави Група

Default Дисплея проблем - Зелена квадрати и игри не работят

Днес, аз започнах моя лаптоп Asus, а ето и ето там са зелени квадрати навсякъде!

Отгоре на всичкото лошо, никой от моите игри работят вече, точно когато ми се искаше да започнете уикенд-дълго tF2 игрални сесия.: Луд:
За да се изяснят: когато казват, че не работят, аз исках да кажа, че те са изключително бавни. Аз тествани Светът на Goo, и по време на товаренето екрани работи добре, веднага след като се стигна до менюто, всичко, което виждам е черен екран с интро музика. Ако изчакате достатъчно дълго (10 секунди), картината промени, но играта е работила перфектно досега. Що се отнася tF2, Всичките ми Клапан игри натоварване, но когато те са на път да се покаже менюто, те го изключите.
Значи, аз scoured в интернет и не могат да намерят първото споменаване на тази или моите игри аномалия. Аз наистина няма да има толкова много, ако ми игри само работили.

Това, което сте опитвали досега:
Деинсталирате и инсталирате повторно ми ATI драйвери. Когато се деинсталира, липсват зелени кутии.
Актуализиран на водачите. Не се прави нищо, и тъй като имам x1700, няма точка, както ATI не се покриват x1000s повече.
Reinstalled DirectX. Нищо.
Отишъл си оригинални шофьори, което дойде с лаптопа. Премахва зелено, но играта проблем е все още там.
Аз съм убеден, че е шофьор проблема, но аз не съм сигурен точно какво. Аз все още не са направили нищо от обикновените графики мъдър, така че този проблем идва от синьо като това е тревожно.

Благодарим предварително за everyones помогне! Аз ще колкото се може повече информация, както мога.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc