![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Днес, аз започнах моя лаптоп Asus, а ето и ето там са зелени квадрати навсякъде!
![]() Отгоре на всичкото лошо, никой от моите игри работят вече, точно когато ми се искаше да започнете уикенд-дълго tF2 игрални сесия.: Луд: За да се изяснят: когато казват, че не работят, аз исках да кажа, че те са изключително бавни. Аз тествани Светът на Goo, и по време на товаренето екрани работи добре, веднага след като се стигна до менюто, всичко, което виждам е черен екран с интро музика. Ако изчакате достатъчно дълго (10 секунди), картината промени, но играта е работила перфектно досега. Що се отнася tF2, Всичките ми Клапан игри натоварване, но когато те са на път да се покаже менюто, те го изключите. Значи, аз scoured в интернет и не могат да намерят първото споменаване на тази или моите игри аномалия. Аз наистина няма да има толкова много, ако ми игри само работили. Това, което сте опитвали досега: Деинсталирате и инсталирате повторно ми ATI драйвери. Когато се деинсталира, липсват зелени кутии. Актуализиран на водачите. Не се прави нищо, и тъй като имам x1700, няма точка, както ATI не се покриват x1000s повече. Reinstalled DirectX. Нищо. Отишъл си оригинални шофьори, което дойде с лаптопа. Премахва зелено, но играта проблем е все още там. Аз съм убеден, че е шофьор проблема, но аз не съм сигурен точно какво. Аз все още не са направили нищо от обикновените графики мъдър, така че този проблем идва от синьо като това е тревожно. Благодарим предварително за everyones помогне! Аз ще колкото се може повече информация, както мога. |