menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Obrazovky problém - zelené čtverce a hry nefungují

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 17:12
Nový člen skupiny

Default Obrazovky problém - zelené čtverce a hry nefungují

Dnes jsem začal můj notebook Asus, a hle, a hle, jsou tam zelený čtverce všude!

Aby byla situace ještě horší, nikdo z mé hry jsou už pracuje, že jo, když jsem chtěl začít víkendu-dlouhá tF2 herní sezení.: Mad:
K objasnění: I když tvrdí, že nemají práci, myslím říct, že jsou neuvěřitelně pomalé. I zkouší Svět Goo, a zatímco naložení obrazovkách pracovat v pohodě, jakmile dostanu do menu, vše co najdete je černá obrazovka s intro hudby. Pokud jsem čekat dost dlouho (10 sekund), obraz se změní, ale hra má zatím pracoval dokonale. Pokud jde o tF2, Všechny moje Ventilem hry zatížení, ale když se o to ukázat menu, které vypnou.
Takže jsem pročesalo internet a nemůže najít první zmínka o tomto, nebo moje hry anomálie. Opravdu by to nevadí tolik, když je moje hry pouze pracoval.

Co jsem se pokusil doposud:
Odinstalace a přeinstalace mé ATI ovladače. Když odinstalovány neexistují zelené krabice.
Aktualizované ovladače. Není to nic, a protože mám x1700, není žádný bod, jako ATI není pokrytí x1000s ještě.
Přeinstalovat DirectX. Nic.
Gone to můj originální ovladače, které se stalo s notebookem. Odstraní zelená, ale ve hře je stále problém tam.
Jsem přesvědčen, že se jedná o řidiče problém, ale já nejsem jistý, co přesně. Nemám nic z běžných grafických moudrý, takže tento problém přicházející z čista jasna, jako je to znepokojující.

Děkuji předem za everyones pomoc! I'll poskytnout tolik informací, jako já.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
VGA na SCART počítačové obrazovky? bonyjoy Graphics Cards & Monitory 2 19. července 2009 15:17
Černé obrazovky během všech her tinaqin123 PC a herní konzole 1 17. června 2009 06:09
Xbox 360 Wireless Controller jak jej získat pro práci ve hrách? rocker9455 PC a herní konzole 3 8. května 2009 01:18
Obrazovka odbočka zelené při načítání PC hry opnight Graphics Cards & Monitory 6 16. srpna 2008 09:11
Bude moje práce s PC Games Vista? xAlanxEnglandx PC a herní konzole 3 24. Prosinec 2007 15:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.