Dnes jsem začal můj notebook Asus, a hle, a hle, jsou tam zelený čtverce všude!
Aby byla situace ještě horší, nikdo z mé hry jsou už pracuje, že jo, když jsem chtěl začít víkendu-dlouhá tF2 herní sezení.: Mad:
K objasnění: I když tvrdí, že nemají práci, myslím říct, že jsou neuvěřitelně pomalé. I zkouší Svět Goo, a zatímco naložení obrazovkách pracovat v pohodě, jakmile dostanu do menu, vše co najdete je černá obrazovka s intro hudby. Pokud jsem čekat dost dlouho (10 sekund), obraz se změní, ale hra má zatím pracoval dokonale. Pokud jde o tF2, Všechny moje Ventilem hry zatížení, ale když se o to ukázat menu, které vypnou.
Takže jsem pročesalo internet a nemůže najít první zmínka o tomto, nebo moje hry anomálie. Opravdu by to nevadí tolik, když je moje hry pouze pracoval.
Co jsem se pokusil doposud:
Odinstalace a přeinstalace mé ATI ovladače. Když odinstalovány neexistují zelené krabice.
Aktualizované ovladače. Není to nic, a protože mám x1700, není žádný bod, jako ATI není pokrytí x1000s ještě.
Přeinstalovat DirectX. Nic.
Gone to můj originální ovladače, které se stalo s notebookem. Odstraní zelená, ale ve hře je stále problém tam.
Jsem přesvědčen, že se jedná o řidiče problém, ale já nejsem jistý, co přesně. Nemám nic z běžných grafických moudrý, takže tento problém přicházející z čista jasna, jako je to znepokojující.
Děkuji předem za everyones pomoc! I'll poskytnout tolik informací, jako já.