μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Screen οθόνη πρόβλημα - Πράσινη πλατείες και τα παιχνίδια δεν λειτουργούν

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 17:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Screen οθόνη πρόβλημα - Πράσινη πλατείες και τα παιχνίδια δεν λειτουργούν

Σήμερα, ξεκίνησα μου Asus laptop, και lo και παρατηρώ υπάρχουν πράσινες πλατείες παντού!

Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, δεν μου τα παιχνίδια που εργάζονται πλέον, δικαίωμα, όταν ήθελα να ξεκινήσει μια μακρά tF2 Σαββατοκύριακο-gaming συνόδου.: Τρελών:
Για να διευκρινίσει: όταν λέω δεν εργάζονται, θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικά αργή. Θα δοκιμαστεί World of κόλλα, και ενώ οι εργασίες φόρτωσης οθόνες προστίμου, το ταχύτερο να πάω στο μενού, όλα τα βλέπω είναι μια μαύρη οθόνη με intro μουσική. Αν περιμένετε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (10 δευτερόλεπτα), η εικόνα αλλάζει, αλλά το παιχνίδι έχει δουλέψει πολύ μέχρι τώρα. Όσο για tF2, Όλα μου της Valve φορτίο, αλλά όταν πρόκειται να δείτε τα μενού, θα κλείσουν.
Λοιπόν, έχω πλυμένα του διαδικτύου και δεν μπορείτε να βρείτε την πρώτη μνεία του παρόντος ή παιχνίδια μου ανωμαλία. Θα ήθελα πραγματικά δεν πειράζει τόσο πολύ αν μου παιχνίδια μόνο λειτούργησε.

Αυτό που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:
Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση μου ATI οδηγούς. Κατά την απεγκατάσταση, δεν υπάρχουν πράσινα κουτιά.
Ενημέρωση των οδηγών. Δεν κάνει τίποτα, και επειδή έχω την x1700, δεν έχει νόημα ως ATI δεν καλύπτουν τις x1000s πια.
Επανεγκατάσταση του DirectX. Τίποτα δεν.
Gone στην αρχική μου οδηγούς που ήρθαν με το laptop. Καταργεί το πράσινο, το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Είμαι πεπεισμένος ότι είναι ο οδηγός πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος τί ακριβώς. Δεν έχω κάνει κάτι ασυνήθιστο γραφικών σοφός, ώστε αυτό το πρόβλημα που προέρχονται από το μπλε όπως και αυτό είναι ανησυχητικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για everyones βοήθεια! Θα παρέχει πληροφορίες τόσο πολύ όπως μπορώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vga scart στην οθόνη του υπολογιστή; bonyjoy Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 19 Ιουλ 2009 15:17
Μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων tinaqin123 PC & Console Gaming 1 17 Ιουν 2009 06:09
Xbox 360 Wireless Controller Πώς να Αποκτείστε το Εργασίας στον Αγώνες; rocker9455 PC & Console Gaming 3 8η Μαΐου 2009 01:18
Οθόνη καμπή πράσινο όταν φορτώνει ένα PC game opnight Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 16 Αυγ 2008 09:11
Θα μου PC Games έργο με Vista; xAlanxEnglandx PC & Console Gaming 3 24 Δεκ. 2007 15:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.