Danas sam počeo moj Asus laptop, a evo i gle postoje zelene trgove i svugdje!
Da bi stvari bile još gore, nitko od mojih igara rade više, odmah kad sam htjela početi vikend-dugo tF2 gaming sjednice.: Zaludiše:
Da pojasnimo: kada kažem da ne radi, mislim da su nevjerojatno sporo. Ja testirani World of Goo, i dok se učitava ekranima rade dobro, čim dobijem na meni, ja vidim sve je crni ekran sa intro glazbe. Ako sam dovoljno dugo čekati (10 sekundi), slika mijenja, ali igra je radila savršeno, tako daleko. Kao za tF2, Sve moje igre Ventil opterećenja gore, ali kad ih se pokazati o meni, to pričepiti dolje.
Dakle, sam scoured internet i ne mogu naći prvi spomen ovog ili moje igre anomalija. Ja stvarno ne bi ga toliko umu ako moje igre samo radili.
Što sam ja pokušao Dosad:
Uklanjanje i ponovno instalirajte moj ATI driveri. Kada deinstaliran, nema zelenih kvadratića.
Ažurirano vozača. Ne čini ništa, a kako imam x1700, nema točke kao ATI ne pokrivaju x1000s više.
Reinstalled DirectX. Ništa.
Otišao u moje originalne drivere koje ste dobili s laptopa. Uklanja zelena, ali igra je još uvijek postoji problem.
Ja sam uvjeren da je vozač problem, ali nisam siguran točno što. Nisam učinio ništa od običnih grafika mudar, tako da ovaj problem dolaze iznenada kao što je to zabrinjavajuće.
Thanks in advance everyones za pomoć! Ja ću dati što više informacija kao što sam ja.