kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Képernyőkijelzés problémát - zöld négyzet és játékok nem működnek

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 17:12
Új tag Csoport

Default Képernyőkijelzés problémát - zöld négyzet és játékok nem működnek

Ma kezdtem a megrendelt Asus laptop, és íme itt van a zöld négyzet mindenütt!

Ha ront, sem Játékaim dolgozik anymore, jobb, ha akartam, hogy a hétvégi hosszú TF2 gaming session.: Mad:
Hogy tisztázza: amikor azt mondom, hogy nem működik, úgy értem azt, hogy hihetetlenül lassú. Teszteltem világ a Goo, és bár a terhelés képernyők jól működik, amint jutok el a menüben, minden látok egy fekete képernyő intro music. Ha elég hosszú várakozás (10 másodperc), a kép megváltozik, de a játék tökéletesen működött eddig. Ami a TF2, All my Valve játékok teher, de ha vannak, hogy a menü, akkor állítsa le.
Szóval, én még súrolni az interneten, és nem találja az első említést erről vagy Játékaim anomália. Tényleg nem arra, hogy olyan sok, ha a játékok csak dolgozott.

Amit eddig próbáltam:
Eltávolítása és újratelepítése én ATI vezetők. Amikor uninstalled, nincs zöld doboz.
Frissítve a vezetők. Nem csináltam semmit, és mivel már az x1700, nincs értelme, mivel az ATI nem terjed ki a x1000s többé.
Újratelepítendő DirectX. Semmi.
Elment az én eredeti járművezetők, hogy eljött a laptop. Eltávolítja a zöld, de a probléma még mindig játékban van.
Meggyőződésem, hogy a járművezető a probléma, de nem vagyok biztos benne, pontosan mi. Nem csináltam semmit a szokásos grafikus bölcs, így ez a probléma kijön a kék így is aggasztó.

Köszi előre is mindenki segít! Majd rendelkezik annyi információ, mint én.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
VGA scart a számítógép képernyőjén kijelző? bonyjoy Grafikus kártyák és monitorok 2 19. július 2009 15:17
Fekete képernyő alatt All Games tinaqin123 PC és konzol játékok 1 17. június 2009 06:09
Xbox 360 Wireless Controller Megközelíthetőség ezt a játékok? rocker9455 PC és konzol játékok 3 8. május 2009 01:18
Green Screen fordult, amikor a berakodás PC játék opnight Grafikus kártyák és monitorok 6 16. augusztus 2008 09:11
Will my PC Games munka Vista? xAlanxEnglandx PC és konzol játékok 3 24. december 2007 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.