Ma kezdtem a megrendelt Asus laptop, és íme itt van a zöld négyzet mindenütt!
Ha ront, sem Játékaim dolgozik anymore, jobb, ha akartam, hogy a hétvégi hosszú TF2 gaming session.: Mad:
Hogy tisztázza: amikor azt mondom, hogy nem működik, úgy értem azt, hogy hihetetlenül lassú. Teszteltem világ a Goo, és bár a terhelés képernyők jól működik, amint jutok el a menüben, minden látok egy fekete képernyő intro music. Ha elég hosszú várakozás (10 másodperc), a kép megváltozik, de a játék tökéletesen működött eddig. Ami a TF2, All my Valve játékok teher, de ha vannak, hogy a menü, akkor állítsa le.
Szóval, én még súrolni az interneten, és nem találja az első említést erről vagy Játékaim anomália. Tényleg nem arra, hogy olyan sok, ha a játékok csak dolgozott.
Amit eddig próbáltam:
Eltávolítása és újratelepítése én ATI vezetők. Amikor uninstalled, nincs zöld doboz.
Frissítve a vezetők. Nem csináltam semmit, és mivel már az x1700, nincs értelme, mivel az ATI nem terjed ki a x1000s többé.
Újratelepítendő DirectX. Semmi.
Elment az én eredeti járművezetők, hogy eljött a laptop. Eltávolítja a zöld, de a probléma még mindig játékban van.
Meggyőződésem, hogy a járművezető a probléma, de nem vagyok biztos benne, pontosan mi. Nem csináltam semmit a szokásos grafikus bölcs, így ez a probléma kijön a kék így is aggasztó.
Köszi előre is mindenki segít! Majd rendelkezik annyi információ, mint én.