פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

תצוגה בעיה - ירוק ריבועים ומשחקים לא עובדים

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 13 2009, 17:12
קבוצת חברות חדשות

Default תצוגה בעיה - ירוק ריבועים ומשחקים לא עובדים

היום, התחלתי את הנייד שלי ASUS, ועל הא ועל להביט ישנם ריבועים ירוקים בכל מקום!

כדי להפוך את ענייני יותר גרוע, אף לא אחד מהמשחקים שלי הם עובדים יותר, נכון, כאשר אני רוצה להתחיל סוף שבוע ארוך-TF2 המשחקים הפעלה.: כועס:
כדי להבהיר: כשאני אומר שהם לא עובדים, אני מתכוון לומר שהם incredibly איטי. אני נבדק העולמי של Goo, וכן בזמן טעינת המסכים עובד בסדר גמור, ברגע שאני מקבל את התפריט, כל מה שאני רואה זה מסך שחור עם המוסיקה intro. אם אוכל לחכות מספיק זמן (10 שניות), התמונה משתנה, אבל המשחק עבד באופן מושלם עד כה. לגבי TF2, כל המשחקים שלי valve לטעון למעלה, אך כאשר הם עומדים להציג את התפריט, הם כיבוי.
אז, I've scoured האינטרנט ולא ניתן למצוא את הראשון זה מזכיר לי את המשחקים או anomaly. אני באמת לא איכפת אם זה כל כך הרבה משחקים שלי רק עובד.

מה ניסיתי עד כה:
הסרת ATI ו התקנה מחדש של מנהלי התקנים שלי. כאשר הוסר, אין ירוק תיבות.
עדכון מנהלי ההתקן. לא עושים כלום, ומאז יש לי את x1700, אין נקודה כמו ATI היא לא לכסות את x1000s יותר.
DirectX מחדש. כלום.
הלכה המקורית שלי נהגים שהגיעו עם הנייד. מסיר את הירוק, אבל את המשחק הבעיה היא עדיין שם.
אני משוכנע שזה בעיה של הנהג, אבל אני לא בטוח מה בדיוק. אני לא עשיתי שום דבר יוצא מגדר הרגיל גרפיקה חכם, אז הבעיה באה לפתע פתאום ככה היא לדאוג.

תודה מראש על העזרה everyones! אני נספק יותר מידע על מה שאני יכול.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
VGA ל scart תצוגת מסך המחשב? bonyjoy כרטיסי מסך & Monitors 2 19th יולי 2009 15:17
מסך שחור במהלך כל המשחקים tinaqin123 PC & קונסולת משחקים 1 -17 יוני 2009 06:09
Xbox 360 Wireless Controller כיצד קבל אותם לעבוד משחקים? rocker9455 PC & קונסולת משחקים 3 8 במאי 2009 01:18
מסך הורקה בעת טעינת משחק מחשב opnight כרטיסי מסך & Monitors 6 16th אוגוסט 2008 09:11
האם משחקי המחשב שלי עובד עם Vista? xAlanxEnglandx PC & קונסולת משחקים 3 24 דצמבר 2007 15:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.