mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 13, 2009, 17:12
Naujas Narys

Default Ekrano problema - Žalioji aikštės ir žaidimų neveikia

Šiandien aš pradėjau ne mano Asus nešiojamas, ir štai, ir štai ten yra žalios spalvos kvadratais visur!

Dar blogiau, nė vienas iš mano žaidimai yra darbo nebėra, tiesa, kai aš norėjau pradėti savaitgalis visą TF2 žaidimo sesijos.: Mad:
Siekiant paaiškinti: kai man sako, kad jie neturi darbo, aš tai pasakyti, kad jie yra neįtikėtinai lėta. Aš išbandyti World of Goo, ir nors pakrovimo ekranus darbą gerai, kuo greičiau patekti į meniu, viskas, ką matote, yra juodas ekranas su intro muzika. Jei aš laukiu pakankamai ilgai (10 sekundžių), vaizdas keičiasi, tačiau žaidimas veikė puikiai iki šiol. Kaip TF2, Visi mano Valve žaidimų įkelti į viršų, tačiau, kai jie ruošiasi parodyti meniu, jie uždaryti.
Taigi, aš plauti interneto ir negali rasti Pirmasis paminėjimas apie tai, ar mano žaidimų normalu. Aš tikrai nebus tai, kad tiek daug, jei mano žaidimų tik dirbo.

Ką bandžiau iki šiol:
Pašalinti ir iš naujo mano ATI tvarkykles. Kai pašalinta, nėra žaliosios dėžės.
Atnaujinta tvarkykles. Ar nieko daryti, o kadangi turiu x1700, nėra su ATI nėra padengti x1000s anymore taškas.
Iš naujo įdiegti DirectX. Niekas.
Gone prie mano originalios tvarkykles, kurios atėjo su laptop. Pašalina žalia, o žaidimas problema vis dar egzistuoja.
Esu įsitikinęs, tai vairuotojas problema, bet nežinau ką. Aš nepadarė nieko neįprasta grafika išmintingas, todėl ši problema išeina iš panašaus žydros kelia nerimą.

Iš anksto dėkojame už everyones padėti! I'll pateikti tiek informacijos, kaip galiu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
VGA to SCART kompiuterio ekrane? bonyjoy Graphics Cards & Monitoriai 2 19 liepa 2009 15:17
Juodas ekranas Per Visi žaidimai tinaqin123 PC & konsolės Žaidimai 1 Birželis 17, 2009 06:09
Xbox 360 Wireless Controller, kaip ją gauti iki Darbas žaidimai? rocker9455 PC & konsolės Žaidimai 3 8 gegužė 2009 01:18
Ekrano tekinimo žalia įkeliant PC žaidimas opnight Graphics Cards & Monitoriai 6 Rugpjūtis 16, 2008 09:11
Ar mano PC Games dirbti su Vista? xAlanxEnglandx PC & konsolės Žaidimai 3 24 gruodis 2007 15:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.