Dziś rozpoczął się mój laptop Asus, i oto i oto są zielone skwery wszędzie!
Co gorsza, nikt z mojej gry są już pracy, prawo, kiedy chciałem rozpocząć weekend-long tF2 sesji gry.: Mad:
Dla wyjaśnienia: gdy mówię, że nie działa, to znaczy, że są one bardzo powolne. I badane World of Goo, a podczas załadunku ekrany pracy dobrze, jak tylko mogę dostać się do menu, wszystko co widzę to czarny ekran z intro muzyki. Jeśli odczekać wystarczająco długi (10 sekund), obraz zmian, ale gra działa idealnie do tej pory. Jeśli chodzi o tF2, Wszystkie moje gry Valve obciążenie, ale jeżeli są one o menu, aby pokazać, że zamknięcie.
Więc, I've wyszorowane internet i nie możesz znaleźć pierwsze wzmianki o tym czy moje gry anomalii. I naprawdę nie myśli to tyle, jeśli moje gry tylko pracował.
What I've próbowano do tej pory:
Odinstalowywanie i ponowna instalacja sterowników ATI moje. Po odinstalowaniu nie ma zielonego pola.
Aktualizacja sterowników. Czy nie robić nic, a ponieważ mam x1700, nie ma sensu, jak ATI nie obejmuje już x1000s.
Ponowną instalację DirectX. Nic.
Gone do moich oryginalnych sterowników, które pochodziły z laptopem. Usuwa zielony, ale gra nadal nie jest problemem.
Jestem przekonany, że kierowca problemu, ale nie jestem pewien, co dokładnie. I haven't done anything niezwykły grafiki mądra, więc ten problem coming out of the Blue jak jest to niepokojące.
Thanks in advance everyones za pomoc! I'll dostarczyć jak najwięcej informacji, jak mogę.