mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Screen Display problemă - Green scuaruri şi jocuri nu funcţionează

Reply

Thread Tools
Old 13 iunie 2009, 17:12
Noile state Group

Astăzi, am început să-mi Asus laptop, şi iată şi iată sunt pătratele verzi peste tot!

Pentru a face probleme mai rău, nici unul din jocurile mele sunt mai de lucru, nu-i asa, atunci când am vrut să încep un weekend lung tF2-a sesiune de jocuri.: Nebun:
Pentru a clarifica: atunci când spun că nu funcţionează, vreau să spun că sunt incredibil de lent. Am testat de Goo lume, şi în acelaşi timp de incarcare ecranele de lucru bine, de îndată ce am ajuns la meniu, vezi tot ce am este un ecran negru cu intro muzica. Dacă am aşteptat destul (10 de secunde), imaginea se schimbă, dar jocul a funcţionat perfect până acum. În ceea ce priveşte tF2, Toate mea Valve jocuri de sarcină, dar atunci când sunt pe cale de a afişa meniul, se închide.
Deci, m-am scoured internet şi nu poate găsi o prima mentiune a prezentei mele jocuri sau anomalie. Chiar mi-ar fi ea, nu minte atat de mult, dacă-mi jocuri numai lucrat.

Ce am încercat până acum:
Dezinstalarea şi reinstalarea mea ATI drivere. Când dezinstalată, nu există verde cutii.
Actualizat de drivere. Nu face nimic, iar din anul I au x1700, nu există nici un punct ca ATI nu se referă la mai x1000s.
Reinstalat DirectX. Nimic.
A plecat să-mi original driverele care au venit cu laptop-ul. Elimină de verde, dar jocul este încă o problemă acolo.
Sunt convins că este un driver de problemă, dar nu sunt sigur exact ce. Eu nu am făcut nimic ieşit din comun grafică înţelept, deci această problemă vine din senin ca acest lucru este îngrijorător.

Multumesc anticipat pentru everyones ajuta! Voi oferi cât mai multe informaţii pot.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.