menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Obrazovky problém - zelené štvorce a hry nefungujú

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 17:12
Nový člen skupiny

Dnes som začal môj notebook Asus, a hľa, a hľa, sú tam zelený štvorca všade!

Aby bola situácia ešte horšia, nikto z mojej hry sú už pracuje, že jo, keď som chcel začať víkendu-dlhá tF2 herné sedenie.: Mad:
Na vysvetlenie: Aj keď tvrdí, že nemajú prácu, myslím povedať, že sú neuveriteľne pomalé. I testuje Svet Goo, a zatiaľ čo naloženie obrazovkách pracovať v pohode, akonáhle dostanem do menu, všetko čo nájdete je čierna obrazovka s intro hudby. Ak som čakať dosť dlho (10 sekúnd), obraz sa zmení, ale hra má zatiaľ pracoval dokonale. Pokiaľ ide o tF2, Všetky moje Ventile hry zaťaženie, ale keď sa o to ukázať menu, ktoré vypnú.
Takže som pročesal internet a nemôže nájsť prvá zmienka o tomto, alebo moje hry anomálie. Naozaj by to nevadí toľko, keď je moje hry len pracoval.

Čo som sa pokúsil odpověděl:
Odinštalácia a preinštalovania mojej ATI ovládače. Keď odinstalování neexistujú zelenej krabice.
Aktualizované ovládače. Nie je to nič, a pretože mám x1700, nie je žiadny bod, ako ATI nie je pokrytie x1000s ešte.
Přeinstalovat DirectX. Nič.
Gone to môj originálne ovládače, ktoré sa stalo s notebookom. Odstráni zelená, ale v hre je stále problém tam.
Som presvedčený, že sa jedná o vodiča problém, ale já nejsem jistý, čo presne. Nemám nič z bežných grafických múdry, takže tento problém prichádzajúce z čista jasna, ako je to znepokojujúce.

Ďakujem vopred za everyones pomoc! I'll poskytnúť toľko informácií, ako já.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.