![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dnes som začal môj notebook Asus, a hľa, a hľa, sú tam zelený štvorca všade! ![]() Aby bola situácia ešte horšia, nikto z mojej hry sú už pracuje, že jo, keď som chcel začať víkendu-dlhá tF2 herné sedenie.: Mad: Na vysvetlenie: Aj keď tvrdí, že nemajú prácu, myslím povedať, že sú neuveriteľne pomalé. I testuje Svet Goo, a zatiaľ čo naloženie obrazovkách pracovať v pohode, akonáhle dostanem do menu, všetko čo nájdete je čierna obrazovka s intro hudby. Ak som čakať dosť dlho (10 sekúnd), obraz sa zmení, ale hra má zatiaľ pracoval dokonale. Pokiaľ ide o tF2, Všetky moje Ventile hry zaťaženie, ale keď sa o to ukázať menu, ktoré vypnú. Takže som pročesal internet a nemôže nájsť prvá zmienka o tomto, alebo moje hry anomálie. Naozaj by to nevadí toľko, keď je moje hry len pracoval. Čo som sa pokúsil odpověděl: Odinštalácia a preinštalovania mojej ATI ovládače. Keď odinstalování neexistujú zelenej krabice. Aktualizované ovládače. Nie je to nič, a pretože mám x1700, nie je žiadny bod, ako ATI nie je pokrytie x1000s ešte. Přeinstalovat DirectX. Nič. Gone to môj originálne ovládače, ktoré sa stalo s notebookom. Odstráni zelená, ale v hre je stále problém tam. Som presvedčený, že sa jedná o vodiča problém, ale já nejsem jistý, čo presne. Nemám nič z bežných grafických múdry, takže tento problém prichádzajúce z čista jasna, ako je to znepokojujúce. Ďakujem vopred za everyones pomoc! I'll poskytnúť toľko informácií, ako já. |