![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Данас сам почео мој Асус лаптоп, а ево и гле постоје зелене тргове и свуда! ![]() Да би ствари биле још горе, нико од мојих игара раде више, одмах кад сам хтела да почне викенд-дуго тФ2 гаминг сједнице.: Залудише: Да појаснимо: када кажем да не ради, мислим да су невероватно споро. Ја тестирани Уорлд оф Гоо, и док се учитава екранима раде добро, чим добијем на мени, ја видим све је црни екран са интро музике. Ако сам довољно дуго чекати (10 секунди), слика мења, али игра је радила савршено, тако далеко. Као за тФ2, Све моје игре Вентил оптерећења горе, али кад их се показати о мени, то затворити доле. Дакле, сам сцоуред интернет и не могу наћи први спомен овог или моје игре аномалија. Ја стварно не би га толико уму ако моје игре само радили. Што сам ја покушао Досад: Уклањање и поново инсталирајте мој АТИ дривер. Када деинсталирана, нема зелених коцкицу. Ажурирано возача. Не чини ништа, а како имам кс1700, нема тачке као АТИ не покривају кс1000с више. Реинсталлед ДирецтКс. Ништа. Отишао у моје оригиналне дривер које сте добили са лаптоп. Уклања зелена, али игра је још увек постоји проблем. Ја сам уверен да је возач проблем, али нисам сигуран тачно шта. Нисам учинио ништа од обичних графика мудар, тако да овај проблем долазе изненада као што је то забрињавајуће. Тханкс ин адванце еверыонес за помоћ! Ја ћу дати што више информација као што сам ја. |