Bugün, benim Asus dizüstü kadar başladı bak şu işe orada yeşil kareler her yerde var!
Konularda kötü yapmak için, benim oyun yok artık, tamam ben bir hafta sonu başlatmak için uzun tF2 oyun oturumu istedi çalışıyoruz.: Mad:
Netleştirmek için: ben bu işe yaramazsa söyleyin, ben de inanılmaz yavaş söylemek istemedim. Ben ve bu yükleme ekranları çok iyi çalışıyor, en kısa sürede ben menü için, tüm Anlıyorum giriş müziği olan siyah bir ekran Dünya Goo bir test. Eğer uzun (10 saniye) kadar bekleyin, oyun mükemmel şimdiye kadar çalıştı resmi değişmektedir ancak. TF2 gelince, tüm Valf Oyunlar yüklenmek, ama ilgili menüyü göstermek için, bunlar kapatıldı.
Ben ve internet scoured sonra bu veya oyunlar anomali birinci söz bulamıyor. Eğer oyun sadece çalıştı gerçekten çok akılda değildir.
Ben bugüne kadar ne denedim:
Kaldırma ve ATI sürücüleri yeniden yükleme. Ne zaman kaldırılacağı, there is no yeşil kutular.
Sürücüler Güncelleme. Çünkü ben x1700 var ve bir şey yapmak değil, orada ATI artık x1000s kapatmayın olarak hiçbir nokta.
Yeniden yüklenmesi DirectX. Hiçbir şey.
Bu dizüstü bilgisayar ile birlikte benim asıl sürücü gitti. Ama yeşil kaldırır oyun sorunu hala var.
Ben bir sürücü sorunu, ama ikna oldum I'm not emin aynen. Ben sıradan bir grafik, bu sorunun bu şekilde mavi çıkan akıllıca endiselendirici şey yapmadıysanız.
Everyones Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! Ben olarak olarak fazla bilgi vereceğiz.