менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Screen Display проблема - зелений квадрат і іграх не працює

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 17:12
Нові члени групи

Default Screen Display проблема - зелений квадрат і іграх не працює

Сьогодні я почала мого ноутбука Asus, і ось є зелені квадрати скрізь!

Гірше того, ніхто з моїх ігор працюєте більше, мають рацію, коли я хотів почати вихідні довгий TF2 ігрову сесію.: Mad:
Щоб уточнити: коли я кажу, вони не працюють, я хочу сказати, що вони дуже повільно. Я тестував World Of Goo, а в той час як завантажувальні екрани чудово працювати, як тільки я отримаю на мене, я бачу лише чорний екран з Intro музику. Якщо б я чекати досить довго (10 секунд), картина змінюється, але гра працювала відмінно до цих пір. Що стосується TF2, всі мої клапана навантаження ігор, але коли вони збираються показати в меню, вони закриті.
Отже, я нишпорив в Інтернет і не може знайти перша згадка про це чи моя гра аномалії. Я дійсно не заперечував би так багато, якщо моя гра тільки працювали.

Те, що я намагався досі:
Видалення та повторне встановлення драйвера ATI моя. Якщо видалити, немає зелені ящики.
Оновлення драйверів. Нічого не робить, і оскільки я маю X1700, немає ніякого сенсу як ATI не охоплюють x1000s більше.
Reinstalled DirectX. Нічого.
Gone до моєї початкової драйверами, який поставляється з ноутбуком. Видалення зелених, а гра, проблема все ще існує.
Я переконаний, що це проблема драйвера, але я не впевнений, що саме. Я не зробив нічого з звичайного графіка мудрим, так що ця проблема виходить з синього, як це викликає тривогу.

Заздалегідь дякуємо вам за будь-яку допомогу! Я надати більше інформації, як можу.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.