![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Сьогодні я почала мого ноутбука Asus, і ось є зелені квадрати скрізь!
![]() Гірше того, ніхто з моїх ігор працюєте більше, мають рацію, коли я хотів почати вихідні довгий TF2 ігрову сесію.: Mad: Щоб уточнити: коли я кажу, вони не працюють, я хочу сказати, що вони дуже повільно. Я тестував World Of Goo, а в той час як завантажувальні екрани чудово працювати, як тільки я отримаю на мене, я бачу лише чорний екран з Intro музику. Якщо б я чекати досить довго (10 секунд), картина змінюється, але гра працювала відмінно до цих пір. Що стосується TF2, всі мої клапана навантаження ігор, але коли вони збираються показати в меню, вони закриті. Отже, я нишпорив в Інтернет і не може знайти перша згадка про це чи моя гра аномалії. Я дійсно не заперечував би так багато, якщо моя гра тільки працювали. Те, що я намагався досі: Видалення та повторне встановлення драйвера ATI моя. Якщо видалити, немає зелені ящики. Оновлення драйверів. Нічого не робить, і оскільки я маю X1700, немає ніякого сенсу як ATI не охоплюють x1000s більше. Reinstalled DirectX. Нічого. Gone до моєї початкової драйверами, який поставляється з ноутбуком. Видалення зелених, а гра, проблема все ще існує. Я переконаний, що це проблема драйвера, але я не впевнений, що саме. Я не зробив нічого з звичайного графіка мудрим, так що ця проблема виходить з синього, як це викликає тривогу. Заздалегідь дякуємо вам за будь-яку допомогу! Я надати більше інформації, як можу. |