![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já nejsem hráč v případě, že záležitosti, ale věděl, což je nejlepší pomocí ganged nebo un ganged? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ganged je obvykle lepší.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky moc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dual Channel RAM mají být stejné na jiný kanál? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Procesory, základní desky & RAM | 31 | 29. Prosinec 2008 09:34 |
| Dvou-kanálové paměti otázku ... | Mr77 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 6. října 2008 09:03 |
| Duální kanál | zaone | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 7. srpna 2007 22:34 |
| Dvoukanálová ram otázku | merton123 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 2. srpna 2007 12:05 |
| Dual Channel RAM paměti | Kain | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 31. července 2007 13:07 |
| Thread Nástroje | |
| |