![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами за моята нова изграждане, искам всичко, толкова добро, колкото мога да си позволят, и аз мислех за получаване на HSF да замени фондовата един, Преработвателят че получавам е Q9450 Quad 2.66Ghz, аз няма да се overclocking това , тъй като аз никога не са направили това и преди, и поради това не желаят да изпържи настоящия £ 230 процесор. Имам мисълта за малкото фенове, но аз не знам кои от тях са добри. И така, Трябва ли да взема и въпреки че не съм Overclocking? И ако е така, кой ще е добре да получите?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ако не ви overclocking там е наистина няма смисъл, освен ако не ти се ще да има ясна страна панел и искам въображаемо HSF
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не, pannel се твърди алуминий, Щях да имат ясна, но там не е вариант за този случай. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запасът HSF е наред на този процесор. Той също така изглежда много готино, както е ясно. Ако тя е, аз съм на мислене!
| |||
| |||
| Как шумна е? Аз ще отида на 120 мм вентилатор и адаптера, ако е шумно.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ами аз не знам какво е искал, защото не съм ли го още, предполагам, ще разберете, ако искам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да е в състояние да подобри въздушния поток във вашия случай, с 3-та страна hsf, тъй като те са склонни да имат вентилатори монтирани в страните на heatsink-скоро, отколкото на върха. Запасът Intel фен планината въздушни удари предвидени в дънната платка. Този въздух е все още твърде топло, както е потегля директно в дънната платка, след преминаване през heatsink. Така 3-та страна, HSF с вентилатор, монтирани на страната ще се подобри, тъй като по този Изключва се въздух директно в случай отработените фен. Това е съвършено глоба hsf, ако не oc'ing (както SW-членки), но ако искате по-тиха бр Бих предложи Арктика Охлаждане Фризер 7. Искам да кажа, това е само £ 14. Плюс ли да отстраните безполезна родово ТИМ, че идва с процесор и се прилагат някои Арктика Силвър.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с Алекс. Ако сте Разходен £ 230 на процесора, може и да го приличен охладител. Аз също съм голям фен на Artic Фризер. Превъзходни инженеринг за много малка цена.
|
| |||
| |||
| Добре, аз да отида с които след това, е, че най-добрият охладител бихте препоръчваме, тъй като, ако аз съм категорично не чрез фондовата охладител, ще получите OEM версия на proccesor да поддържат разходите, определени като ще е нужно да плати за фен. О, и аз съм се на Lian-Ли PC-p60 случая, така пространство не трябва да бъде проблем. |
|
| |||
| |||
| Има само едно друго hsf на пазар, който охлажда един CPU до по-ниско ниво, отколкото на AC7 и този на Tuniq кула. Но Tuniq разходи над два пъти по-много, е близо 3 пъти по-тежък (и миналото стреса лимити за mobo и на Intel-скоро безполезна монтаж система) и само хладен е процесора в степен, или две по-ниски. Е да, AC7 е най-добрият hsf на пазара.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |