![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I pro moje nové stavby, chci všechno tak dobré, jak si mohu dovolit, a já jsem přemýšlel o získání HSF nahradit populace jednoho procesoru se mi je Q9450 Quad 2.66Ghz, nebudu přetaktování tohoto , jako jsem nikdy neučinily dříve, a proto nechceme, aby tento potěr £ 230 procesorů. Jsem přemýšlel o pár fanoušků, ale nevím, jaké jsou dobré. Takže, mám jeden, i když si nejsem Overclocking? A pokud ano, který z nich by bylo dobrý, aby si?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, pokud vaše ne přetaktování neexistuje žádný bod, opravdu ne, pokud budete mít jasný boční panel a chcete ozdobný HSF
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| ne, pannel je pevné hliníkové, jsem měla jasnou stranu, ale není řešením pro tento případ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HSF populace je fajn, že na procesoru. Je také vypadá docela v pohodě, protože je jasné. Pokud je na jedné jsem myšlení!
| |||
| |||
| Jak hlučné je to? Chtěl bych jít na 120mm ventilátor a adaptér, pokud je hlučný.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No já nevím, co je to rád, protože jsem ji ještě nedostal, já ti ho najít, když jsem to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete být schopni zlepšit proudění vzduchu ve vašem případě s 3. strana HSF jak mají tendenci mít fanoušci zamontované na obou stranách chladiče, spíše než na vrcholu. Akciový Intel připojit ventilátor fouká vzduch dolů na desce. Tento vzduch je stále poměrně teplé, jak je to zasažení desce PCB přímo po přejezdu přes chladič. Takže 3. strana HSF s ventilátorem zamontované na straně zvýší na tomto vystřeluje, protože je to vzduch přímo do případu odtahový ventilátor. Je to dokonale jemné HSF, ne-li oc'ing (jak uvádí SW), ale pokud chcete, aby tišší PC bych navrhnout Arctic Chlazení Mrazničkou 7. Chci říct, je to jen 14 liber. Plus máte k odstranění zbytečné generických TIM, který přichází s procesorem a použije některé Arctic Silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s Alex. Pokud jste výdajů £ 230 na procesor, může stejně tak získat slušný chladič. Jsem rovněž velký fanda této Artic Mrazničkou. Superb inženýrství na velmi malou cenu.
|
| |||
| |||
| Ok, můžu jít s tím tedy je, že nejlepší chladič byste doporučit, jako když jsem rozhodně nepoužívají populace chladiče, já vám OEM verzi se proccesor udržet nízké náklady, pokud nebudu mít na platit za ventilátor. Oh, a já jsem získat Lian-Li PC-P60 případ, takže místo by neměl být problém. |
|
| |||
| |||
| Je tu jen jedna další HSF na trhu, který ochlazuje CPU na nižší úrovni, než je AC7 a to je na Tuniq věž. Ale Tuniq nákladů více než dvakrát tolik, je téměř 3 krát jako těžké (i minulé stresu limity pro mobo Intel, a to spíše k ničemu montáž systému) a jen cool to cpu jeden nebo dva stupně nižší. Takže ano, AC7 HSF je nejlepší na trhu.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |