![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν για τη νέα μου οικοδομήσουμε, θέλω τα πάντα τόσο καλή όσο θα μπορούν να πληρώσουν, και έχω σκεφτεί να πάρουμε HSF να αντικαταστήσει το υλικό, το Processor Είμαι να είναι η 2.66Ghz Quad Q9450, δεν θα είναι αυτό το overclocking , όπως ποτέ δεν έχω κάνει στο παρελθόν, και ως εκ τούτου, δεν επιθυμούν να γόνου αυτό £ 230 επεξεργαστή. Έχω σκεφτεί μερικούς οπαδούς, ωστόσο δεν ξέρω ποιες είναι καλές. Ναι, πρέπει να πάρω ένα ακόμα και αν δεν κάνω Overclocking? Και αν ναι, ποιο θα ήταν καλό να πάρετε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, αν δεν σας overclocking δεν έχει κανένα νόημα πραγματικά, δεν αν δεν πρόκειται να έχουν μια σαφή πλευρά ομάδα και θέλουν μια fancy HSF
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Οχι, το pannel είναι στερεά Αλουμινίου, επρόκειτο να έχει μια σαφή πλευρά, αλλά δεν υπάρχει επιλογή για την περίπτωση αυτή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το υλικό είναι καλό για HSF ότι επεξεργαστή. Εξετάζει επίσης αρκετά δροσερό όπως είναι σαφές. Αν είναι αυτό που σκέφτομαι!
| |||
| |||
| Πόσο θορυβώδες είναι; Θα πάμε για έναν ανεμιστήρα και 120 χιλιοστών προσαρμογέα εάν είναι θορυβώδης.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν δεν ξέρω τι είναι σαν επειδή δεν έχω ακόμα, υποθέτω ότι θα το μάθουμε όταν κάνω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να είστε σε θέση να βελτιώσει αέρα στην περίπτωσή σας με κάποιο 3ο που hsf όπως αυτές τείνουν να έχουν οι οπαδοί τοποθετηθεί στις πλευρές του heatsink και όχι στην κορυφή. Η Intel stock fan mount φυσάει αέρα ορίζονται στην μητρική πλακέτα. Αυτό αέρα είναι ακόμη μάλλον ζεστή όπως είναι το χτύπημα της μητρικής πλακέτας PCB αμέσως μετά τη διέλευση μέσω του heatsink. Έτσι, ένα 3ο μέρος HSF με το ανεμιστήρα τοποθετημένο στην πλευρά θα βελτιώσει σε αυτό, καθώς είναι απελαύνει αέρα άμεσα σε περίπτωση καυσαερίων ανεμιστήρα. Είναι ένα απόλυτα hsf πρόστιμο αν δεν oc'ing (όπως αναφέρει ΝΔ), αλλά αν θέλετε ένα πιο ήσυχο τεμ Είχα προτείνει μια Arctic Cooling FREEZER 7. Εννοώ, αυτό είναι μόνο £ 14. Πλέον έχετε για την άρση της γενικής άχρηστο ΤΙΜ που έρχεται με την cpu και να εφαρμόσει ορισμένες Arctic Silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συμφωνώ με τον Αλεξ. Εάν οι δαπάνες £ 230 για έναν επεξεργαστή, μπορείτε να πάρετε και μια αξιοπρεπή δροσερότερες. Επίσης, είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας του ARTIC καταψύκτη. Superb μηχανικού για μια πολύ μικρή τιμή.
|
| |||
| |||
| Ok, θα προχωρήσουμε με αυτό από τότε, είναι ότι το καλύτερο ψυγείου σας συνιστώ, όπως και αν είμαι σίγουρα δεν χρησιμοποιούν το υλικό ψυγείου, θα λάβετε την έκδοση OEM των proccesor για τη συγκράτηση του κόστους ως δεν θα πρέπει να πληρώσει για το fan. Α, και έχω αρχίσει την Lian-Li PC-P60 περίπτωση, τόσο το διάστημα δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει μόνο ένα άλλο hsf στην αγορά που δροσίζει μία CPU σε χαμηλότερο επίπεδο από το AC7 και thats την Tuniq Tower. Αλλά η Tuniq κόστος πάνω από το διπλάσιο, είναι σχεδόν 3 φορές πιο βαρύ (καλά παρελθόν περιορίζει το άγχος για ένα mobo της Intel και μάλλον άχρηστο σύστημα ανάρτησης) και μόνο ένα δροσερό cpu ένα βαθμό ή δύο κάτω. Ναι λοιπόν, η AC7 είναι η καλύτερη hsf στην αγορά.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |