![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát az én új építésű, azt akarom, hogy minden olyan jó, mint én is megadja, és én is gondoltam kapok egy HSF, hogy az állomány egy, a feldolgozó I'm getting a Q9450 Quad 2.66Ghz, én nem ezt overclocking , ahogy még soha nem tették meg korábban, és ezért nem akarják, hogy ez a JSZK £ 230 processzort. Igen, gondoltam néhány rajongó, de nem tudom, melyik a jó. Szóval, ha kapok egy bár nem vagyok Túlhajtási? És ha igen, melyik lenne a jó, hogy?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, ha nem overclocking nincs értelme igazán, csak ha nem megy, hogy egy világos oldali panelen, és azt szeretnék, díszes HSF
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Nem, a pannel szilárd alumínium, én megyek, hogy a világos oldalon, de nincs olyan opció ebben az esetben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A készlet HSF rendben van, hogy a processzort. Meg is látszik elég hűvös, mert egyértelmű. Ha ez az egyetlen gondolok!
| |||
| |||
| Mennyire zajos ez? Inkább egy 120mm fan és adaptert, ha zajos.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Hát nem tudom, milyen érzés, mert nem kapta még meg, azt hiszem, meg fogja találni, amikor én. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a légáramlást javítja az Ön esetében a 3. fél hsf ahogy általában a rajongók felszerelni az oldalán a hűtőborda, mint a tetején. A készlet Intel fan mount levegőt fúj le rá az alaplap. Ez a levegő még inkább meleg, mint ez az alaplap hitting PCB után áthaladó hűtőborda. Tehát a 3. fél HSF a ventilátort szerelni az oldalán fog javítani ezen, mert expels, hogy a levegő közvetlenül a szagelszívó. Ez egy tökéletesen finom hsf ha nem oc'ing (az SW-államok), de ha akarsz egy csendesebb PC I'd utalnak Arctic Cooling Freezer 7. Úgy értem, ez csak 14 £. Plusz Önnek, hogy távolítsa el a fölösleges generic TIM, ami a CPU és alkalmazni bizonyos sarkvidéki ezüst.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyetértek Alex. Ha kiadások 230 £ a processzor, akkor is kap egy tisztességes hűvösebb. Én is nagy rajongója az Artic Freezer. Kiváló mérnöki egy nagyon kis ár.
|
| |||
| |||
| Ok, én is megyek, hogy aztán az, hogy a legjobb a hűtő akkor javasoljuk, ha én már nem használja az állomány hűvösebb, úgy lesz az OEM változat a proccesor tartani a költségeket, mert én nem kell fizetni a ventilátort. Ja, és én tényleg a Lian-Li PC-P60 esetében, így a hely nem lehet probléma. |
|
| |||
| |||
| Már csak egy másik hsf a piacon, hogy lehűti a CPU egy alacsonyabb szintű, mint a AC7, és amit a Tuniq Tower. De a Tuniq költségei több mint kétszer annyi, közel 3-szor nehéz (és korábban a stressz korlátozza a mobo és az Intel meglehetősen haszontalan rögzítési rendszer), és csak hűvös egy cpu diploma vagy két kisebb. Nos igen, a AC7 a legjobb hsf a piacon.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |