![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב החדש שלי לבנות, אני רוצה הכל טוב כמו שאני יכול להרשות לעצמו, ויש לי מחשבה בנושא מקבל HSF להחליף את המניה אחד, המעבד שאני מקבל הוא 2.66Ghz Quad Q9450, אני לא אהיה זה overclocking , כמו שאני מעולם לא עשית זאת קודם, ולכן אין ברצונך לטגן זה מעבד 230 £. אני חשבתי על כמה אוהדים, אולם אני לא יודע אילו הם טובים. אז, האם אוכל לקבל אף אחד אני לא Overclocking? ואם כן, איזה מהם יהיה אחד טוב להגיע?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, אם את לא overclocking אין נקודת ממש, אלא אם אתה לא הולך להיות ברורה בצד לוח ו רוצה לחבב HSF
|
| |||
| |||
| לא, היא איתנה pannel אלומיניום, הייתי הולך להיות צד ברור, אבל לא קיימת אפשרות של מקרה זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאגר HSF בסדר על המעבד. כמו כן, נראה די מגניב כמו ברור. אם זהו אחד אני חושב!
| |||
| |||
| איך זה מרעיש? אני ילך עבור 120mm fan ו מתאם אם הוא מרעיש.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני לא יודע מה זה כמו כי אין לי את זה עדיין, אני מניח שאני יהיה לברר מתי שאני עושה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ייתכן שתוכל לשפר airflow במקרה שלך עם 3 צד hsf כפי שהם נוטים להיות אוהדים רכוב על הצדדים של heatsink ולא על הדף. המניה של אינטל מעריץ הר מכות האוויר למטה על גבי לוח האם. זה דווקא האוויר עדיין חם כמו זה שפגע ישירות ללוח האם pcb לאחר עובר דרך heatsink. לכן 3 צד HSF עם המאוורר רכוב על הצד ישפרו על זה כפי expels זה אוויר ישירות לתוך המקרה למצות מעריץ. זהו הקנס hsf מושלם אם לא oc'ing (כפי SW הברית), אבל אם אתה רוצה שקט PC הייתי מציע הארקטי של קירור מקפיא 7. אני מתכוון, זה רק 14 £. בנוסף, אתה מקבל על מנת להסיר את טעם תירנגה TIM שמגיע עם CPU ולהחיל הארקטי קצת כסף.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסכים עם אלכס. אם אתה £ ההוצאות על מעבד 230, תוכל גם לקבל את זה הגון Cooler. אני גם מעריץ ענק של Artic המקפיא. Superb הנדסה עבור מחיר קטן מאוד.
|
| |||
| |||
| בסדר, אני עשוי ללכת עם זה אז, זה הכי טוב Cooler ממליץ לך, כאילו אני בהחלט לא משתמש רגיל Cooler, אני אקבל את גירסת ה-OEM proccesor מנת לשמור על עלויות נמוכות כמו שאני לא צריך לשלם עבור המאוורר. אה, ואני מקבל את Lian-Li PC-p60 מקרה, זאת לא אמורה להיות שטח בעיה. |
|
| |||
| |||
| יש רק אחד אחר hsf על שוק זה cools CPU של עד לרמה נמוכה יותר מזו של AC7 ו thats את Tuniq מגדל. אבל Tuniq עולה מעל כמה פעמיים, היא כמעט 3 פעמים כמו כבד (גם בעבר הלחץ מגביל עבור mobo אינטל ו חסר תועלת, אלא הרכבה של המערכת) ורק מגניב של CPU תואר שני או נמוך יותר. אז כן, את AC7 הוא הטוב ביותר hsf על השוק.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |