![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na mano nauja statyba, noriu viskas taip gerai, kaip aš galiu sau leisti, ir aš pagalvojau apie tai, kaip HSF pakeisti atsargų viena, procesorius gaunu tai Q9450 Quad 2.66GHz, I won't be įsijungimas šio , nes aš niekada to nepadarėte anksčiau, ir todėl nenori mailius tai £ 230 procesorių. Aš maniau apie keletą ventiliatorių, tačiau aš nežinau, kuri iš jų yra geros. Taigi, turėčiau vieną, nors aš nesu Overclocking? Ir jei taip, tai vienas bus geras gauti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, jei jūsų ne įsijungimas nėra prasmės tikrai ne, nebent Jūs ruošiatės turėti aiškią, šoninis ir norite Fancy HSF
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ne, pannel yra tvirtas aliuminio, aš buvau ketinate būti aiškiai pusėje, tačiau tai nėra šio atvejo variantas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akcijų HSF tai bauda, kad procesorius. Jis taip pat atrodo gana kietas, kaip aišku. Jei tai yra vienas Aš kalbu apie!
| |||
| |||
| Kaip triukšmingo tai? Norėčiau eiti 120mm ventiliatorius ir adapteris, jei jis yra triukšmingas.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Well I don't know what it's like, nes aš dar turiu jį dar, manau, kad sužinosite, aš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite pagerinti oro srautą į savo bylą 3rd Party HSF nes jie paprastai turi ventiliatoriai montuojami ne iš HEATSINK pusių, o ne ant viršaus. Akcijų Intel ventiliatorius kalno pučia orą, nustatantį ant plokštės. Tai oro vis dar gana šiltas, tai pataikyti plokštės PCB tiesiogiai pervažiavus HEATSINK. Taigi 3rd Party HSF su ventiliatorius montuojamas ant kelio bus patobulinti šią, nes ji šalina tai oro tiesiai į bylą išmetimo ventiliatoriumi. Tai puikiai bauda HSF jei ne oc'ing (kaip programinė įranga narės), tačiau jei norite tyliau PC Norėčiau pasiūlyti Arctic Cooling Freezer 7. Turiu omeny, tai tik £ 14. Plius gausite pašalinti nereikalingas bendrinis LTP, kad ateina su CPU ir taikyti kai Arctic silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su Alex. Jei Jūs išleidžiate £ 230 su procesoriumi, jūs galite taip pat jį gauti padorų aušintuvą. Taip pat esu didelis gerbėjas Artic šaldiklis. Nuostabus inžinerija už labai mažą kainą.
|
| |||
| |||
| Ok, galiu eiti su tuo yra ta, kad geriausias aušintuvas galėtumėte rekomenduoti, nes, jei aš tikrai nenaudoja rankų aušintuvas, gausiu OEM versija proccesor laikyti išlaidas, nustatytas kaip aš neturi mokėti už ventiliatoriaus. Oi, ir gaunu Lian-Li PC-P60 atveju, kad erdvė neturėtų būti problema. |
|
| |||
| |||
| Yra tik vienas kitas HSF į rinką, kad atvėsina CPU žemesnio lygio nei AC7 ir Thats Tuniq bokštas. Bet Tuniq išlaidos daugiau nei dvigubai tiek, tai beveik 3 kartus, sunkiosios (ir praeityje stresas ribas MOBO ir "Intel", o nenaudingas tvirtinimo sistema) ir tik cool's cpu laipsnis arba dvi mažesnes. Taip taip, AC7 yra geriausias HSF rinkoje.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |