![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī par savu jauno veidot, es gribu viss tik labi, kā es varu atļauties, un es domāju par to saņemt HSF aizstāt krājumu vienu, Processor es saņemu ir Q9450 Quad 2.66GHz, man nebūs overclocking šo kā man nekad nav izdarīts pirms un tādēļ nevēlas cept šo £ 230 procesoru. Man ir doma par dažiem faniem, tomēr es nezinu, kādi ir labas. Jā, man vienam kaut gan es neesmu Overclocking? Un ja jā, tad viens būs labs nokļūt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, ja jūsu nav overclocking nav nekādas jēgas tiešām, ne vien jums nāksies skaidrs sānu paneļa un vēlaties fancy HSF
|
| |||
| |||
| nē, pannel ir cieti Aluminium, man nāksies skaidrs pusē, bet nav šīs lietas risinājums. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noliktavā HSF ir labi par šo procesoru. Tā arī izskatās diezgan vēss, jo tas ir skaidrs. Ja tas ir viens es domāju!
| |||
| |||
| Kā trokšņaina ir? Es gribētu iet par 120mm ventilatoru un adapteris, ja tas ir skaļš.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Nu es nezinu, kas tas ir kā, jo man nav got it yet, I suppose I'll uzzināt, kad man. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat uzlabot gaisa plūsmu jūsu gadījumā ar 3rd Party HSF jo viņi parasti ir fani piestiprināt no Heatsink pusēm, nevis uz augšu. Noliktavā intel fan mount pūš gaisu noteiktas uz mātesplati. Šis gaiss vēl ir diezgan silts, kā tas hitting mātesplati PCB tieši pēc tam, kad iet caur Heatsink. Tā 3rd Party HSF ar ventilatoru uzstāda uz sānu uzlabos par to kā to izraida tas gaiss tieši gadījumā izplūdes ventilatoru. Tas ir lieliski soda HSF ja ne oc'ing (kā SW valstis), bet, ja jūs vēlaties klusāku pc man liek domāt, Arctic Cooling Freezer 7. Es domāju, tas ir tikai 14 £. Plus jums, lai novērstu nevajadzīgu generic TIM, kas nāk ar CPU un piemēro kādu Arctic Silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu Alex. Ja jūs esat izdevumi £ 230 uz procesoru, varat arī saņemt to pienācīgu vēsākas. Es esmu arī milzīgs ventilators Artic Saldētava. Superb inženieriju ļoti mazu cenu.
|
| |||
| |||
| Ok, es varētu iet ar šo, tad ir tā, ka vislabāk dzesētājs jūs varētu ieteikt, kā es noteikti neizmanto krājumu dzesētājs, es saņems OEM versiju proccesor, lai saglabātu cenu samazināšanos, kā es nebūs maksāt ventilators. Ak, un es esmu kļūst Lian-Li PC-P60 gadījumā, lai telpa nebūtu problēma. |
|
| |||
| |||
| Tur ir tikai viens HSF uz tirgu, dzesē cpu līdz zemākam līmenim nekā AC7 un thats Tuniq Tower. Bet Tuniq izmaksas par divreiz tik daudz, ir gandrīz 3 reizes, smago (arī pagātnē stresa robežas MOBO un Intel ir diezgan bezjēdzīgi montāžas sistēma), un tikai atdzesē ir CPU grādu vai diviem zemāka. Tā jā, AC7 ir labākais HSF uz tirgu.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |