![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze jest mój nowy budować, chcę wszystko tak dobrze, jak mogę sobie pozwolić, i myślałem o pobieraniu HSF zastąpić czas jednym, procesor I'm getting to Q9450 Quad 2,66 GHz, nie będę tego overclockingu , ponieważ nigdy uczynili to przed, a zatem nie chcesz usmażyć to £ 230 procesorów. Myślałem o kilku fanów, jednak nie wiem jakie są dobre. Tak, powinien dostać jeden, chociaż nie jestem podkręcania? A jeśli tak, to który z nich byłby dobry dojechać?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, jeśli nie jest twoim podkręcania nie ma sensu, naprawdę nie, chyba że masz zamiar mieć jasny panel boczny i chcesz fantazyjnych HSF
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| no, pannel jest solidne aluminiowe, Chciałem mieć jasne strony, ale nie ma możliwości w tej sprawie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czas HSF jest w porządku, w tym procesor. Dostrzegają również dość chłodne, jak to jest jasne. Jeśli jest to ta, mam na myśli!
| |||
| |||
| Jak głośny jest? Chciałbym pójść na 120mm wentylator i zasilacz, jeśli jest głośny.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No nie wiem, co to znaczy bo nie mam go jeszcze, przypuszczam, że znajdę się, kiedy robię. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz być w stanie poprawić przepływ powietrza w przypadku 3rd party HSF, ponieważ charakteryzują się wentylatory zamontowane po obu stronach radiatora, a nie na górze. Intel czas zamontować wentylator powietrza wieje w dół na płycie głównej. To powietrze jest nadal dość ciepło jak to uderzanie PCB płyty głównej bezpośrednio po przejściu przez radiator. Więc 3rd party HSF z wentylatorem umieszczony na stronie przyczynią się do poprawy w tym jak wydali to powietrze bezpośrednio do wentylatora wyciągowego sprawy. Jest idealnie czysty HSF jeśli nie oc'ing (jak stwierdza SW), ale jeśli chcesz ciszej szt. Chciałbym zaproponować Arctic Cooling Freezer 7. Mam na myśli, to tylko 14 £. Plus dojdziesz do usunięcia bezużytecznych generic TIM, że pochodzi z CPU i stosowanie niektórych Arctic Silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z Alexem. Jeśli spędzasz £ 230 na procesor, można również zdobyć porządny cooler. Jestem też wielkim fanem Artic Freezer. Superb inżynierii cena bardzo mała.
|
| |||
| |||
| Ok, mogę iść z tym to, że najlepszym chłodnicy chcesz polecić, jak gdyby nie jestem zdecydowanie za pomocą ręki chłodnicy, dostanę wersji OEM proccesor utrzymać koszty na niskim poziomie, jak nie będę musiał wynagrodzeń dla fanów. Oh, and I am getting Lian-Li PC-P60 przypadku, więc miejsca nie powinno stanowić problemu. |
|
| |||
| |||
| Jest tylko jeden HSF na rynku, które chłodzi CPU na poziomie niższym niż AC7 i ów Tuniq Tower. Ale koszty Tuniq ponad dwa razy tyle, jest prawie 3 razy ciężki (również w przeszłości w granicach stresu mobo i Intel raczej bezużyteczny system mocowania) i tylko na cpu cool stopień lub dwa mniejsze. Więc tak, AC7 jest najlepszym HSF na rynku.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |