![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aj pre moje nové stavby, chcem všetko tak dobré, ako si môžem dovoliť, a já si myslel, ako dostať HSF nahradiť jeden zásob, Procesor I'm getting je Quad Q9450 2,66 GHz, nebudem sa toto přetaktování , ako som ešte nikdy neurobili predtým, a preto nechceme, aby tento poter 230libra procesor. Myslel som si o pár fanúšikov, ale neviem, ktoré z nich sú dobré. Takže by mi jedno, aj keď nie som Overclocking? A ak áno, ktorý z nich by bola dobrá dostať?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie-li vaše přetaktování, že nemá zmysel naozaj, nie-ak budete mať jasnú bočný panel a chcete vymysleného HSF
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| nie, paneli je pevnej hliníkovej zliatiny, som chcel mať jasnú stranu, ale tam nie je volba pre tento prípad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HSF populácie je v poriadku, že na procesore. To tiež vyzerá docela chladný, ako to je jasné. Pokiaľ sa jedná o jedno mám na mysli!
| |||
| |||
| Aké hlučné je to? Chcel by som ísť na 120mm ventilátor a adaptér, ak je hlučný.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No já nevím, aké to je, pretože som to ešte nemám, predpokladám, že som si zistil, kedy mám robiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste schopní zlepšiť prúdenie vzduchu vo vašom prípade 3. strany HSF pretože mávajú fanúšikov namontované po stranách chladiča, skôr ako na vrchole. Skladom intel namontovať ventilátor fúka vzduch nadol na základnej doske. Tento vzduch je ešte stále pomerne teplé, ako je to udrie dosky plošných bezprostredne po prechode chladiča. Takže 3. strana HSF s ventilátorom zvyšoval na strane zlepší na tomto vylúči, pretože je to vzduch priamo do ventilátora u výfuku. Je to úplne v poriadku, ak nie HSF oc'ing (ako uvádza, SW), ale ak chcete, tichšie pc by som navrhnúť Arctic Cooling Freezer 7. Chcem povedať, je to len 14 libier. Navyše dostanete na odstránenie zbytočnej všeobecné TIM, že prichádza s procesorom a použiť nejakú Arctic Silver.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasím s Alexom. Máte-li výdavky 230libra na procesore, môžete tiež dostať slušné chladiča. Som tiež veľkým fanúšikom Artic Freezer. Superb inžinierstvo na veľmi malú cenu.
|
| |||
| |||
| Ok, môžem ísť s tým teda znie, že najlepší chladič by ste odporučiť, ako keď som rozhodne nepoužívajú populácie chladiča, dostanem verziu OEM proccesor udržať náklady na nízkej úrovni, ako nebudem musieť zaplatiť za ventilátor. Ach, a ja začínam Lian-Li PC-P60 prípad, takže priestor by nemal byť problém. |
|
| |||
| |||
| Je tu len jeden ďalší HSF na trhu, ktorý ochladzuje CPU na nižšej úrovni ako AC7 a to je to Tuniq veža. Ale Tuniq náklady ako dvakrát toľko, je takmer 3krát ako ťažké (dávno stres limitov pre mobo a Intel je dosť k ničomu montážny systém) a chladnú len to CPU alebo dva stupne nižšie. Takže áno, AC7 HSF je najlepší na trhu.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |