![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па за мој нови граде, желим све тако добро као ја могу да приуште, а ја сам мислио о добијању ХСФ да замени једна акција, И'м геттинг процесор је Куад К9450 2.66ГХз, нећу бити Оверцлоцкинг ово , као што никада нисам то учинио раније, и зато не желе да СРЈ то £ 230 процесор. Да мислио сам о неколико навијача, али не знам оне који су добри. Дакле, треба да добијем један иако нисам подешавања за Оверцлоцк? И ако јесте, који би да буде добар један да добијем?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе, ако вам се не Оверцлоцкинг нема смисла стварно, ако не ће имати јасну стране панела и желите фенси ХСФ
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| не, паннел је чврсто алуминијума сам ће имати јасан стране, али не постоји опција за овај случај. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ХСФ акција је у реду на тај процесор. Такође изгледа врло кул као што је јасно. Ако је једна мислим!
| |||
| |||
| Колико је бучан? Отишла бих на 120мм вентилатор и адаптер ако га је бучно.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Па не знам како изгледа јер нисам добила је још увек, ваљда ћу сазнати када радим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда ћете моћи да се побољша проток ваздуха у вашем случају 3рд Парты ХСФ јер они имају тенденцију да имају фанове монтирана на странама хладњак, а не на врху. Интел акција монтирати вентилатор дува ваздух на доле на матичној плочи. Овај ваздух је и даље веома топло, као да је удара плоча ПЦБ непосредно након проласка кроз хладњак. Дакле, 3рд Парты ХСФ са вентилатор монтиран на страни ће се побољшати на овом као испаљује је ваздух директно у вентилатор случај издувних гасова. То је сасвим у реду, ако не и ХСФ оц'инг (као држава ЈЗ), али ако желите тиши рачунар Хтео Предлажем Арктик потреба за замрзивач 7. Мислим, то је само £ 14. Плус сте добили да бисте уклонили бескорисне генеричких ХЕЛП који долази са процесора и примените неке Арктик сребра.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са Алекс. Ако сте потрошње £ 230 на процесор, можда га добијете и пристојан хладњак. И ја сам велики љубитељ Артиц замрзивач. Изванредна инжењеринг за веома малу цену.
|
| |||
| |||
| Ок, ја могу да идем са тим онда је то најбољи хладњак да бих препоручио, као да сам ја дефинитивно не користе залихе хладњак, ја ћу добити ОЕМ верзију проццесор да кошта као што сам доле неће морати да плати за вентилатор. Ох, и ја добијам Лиан-Ли ПЦ-П60 случају, тако да простора не би требало да буде проблема. |
|
| |||
| |||
| Постоји само један ХСФ на тржишту који хлади процесор нижи ниво од АЦ7 и то Туник кула. Али, Туник трошкове дупло више, скоро 3 пута, као тешких (и прошлости стрес ограничења за мобо и Интел-а бескористан монтажу система) и само је хладан ЦПУ степен или два нижа. Тако да, АЦ7 је најбоље ХСФ на тржишту.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |