![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Bu overclock olmayacak Peki yeni inşa, ben iyi olarak ödeyebileceğimden olarak her şeyi istiyorum, ve stok bir yerine bir HSF alma hakkında düşündüm, İşlemci I'm getting Q9450 Quad 2.66GHz olduğunu , ben bu yüzden, ve bu nedenle daha önce yapılan hiç yavru bu £ 230 işlemci istemiyorum. Birkaç fanlar hakkında, ancak ben hangilerinin iyi bilmiyorum düşündüm. Ben bir rağmen Overclock değilim almak mı? Ve eğer öyleyse, bir tane iyi bir biri olurdu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sürece, açık bir yan panel vardır ve bir fantezi HSF istiyorsan gidiyorsun Hayır, eğer overclock değil hiçbir nokta gerçekten değil
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| hayır, paneli sağlam Alüminyum, ben net bir tarafı var, ama gidiyordu bu durum için bir seçenek değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stok HSF işlemci üzerinde gayet iyi. Ayrıca net olarak oldukça iyi görünüyor. Eğer bir I düşünmüyor am!
| |||
| |||
| Nasıl gürültülü it? Eğer gürültülü olduğu bir 120mm fan ve adaptör için gider.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Iyi ben çünkü henüz var olmayan çok severim, Ben Dışarıda bulabilirsiniz varsayalım ne bilmiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi fanlar sahip olma eğilimi Kendi halinde bir 3. parti hsf ile hava akışını artırmak için mümkün olabilir soğutucu yanlarındaki ziyade üst monte. Stok intel fan darbeler anakart üzerine monte havada. Olarak doğrudan soğutucu geçtikten sonra anakart pcb isabet's Bu hava hala çok sıcak. Böylece fan ile 3. tarafa HSF tarafında olarak hava doğrudan durumda egzoz fan içine's ihraç etti Bunun üzerine monte artıracaktır. Bir mükemmel ince hsf if (SW olarak devletler) ama oc'ing değil eğer bir sessiz ben öneririm pc istiyorum bir Arctic Cooling Freezer 7. Ben, sadece 14 £ anlamına. Plus size yararsız jenerik TIM bu işlemci ile birlikte gelen ve bazı Arctic Silver uygulamak kaldırmak için olsun.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Alex katılıyorum. Eğer bir işlemci üzerinde 230 £ harcadığımız, siz de bu iyi bir soğutucu alabilirsiniz. Kutup Dondurucu I am da çok büyük bir hayranıyım. Çok küçük bir fiyat için üstün mühendislik.
|
| |||
| |||
| Tamam, o zaman ki, ben gerekmez ki, sanki ben kesinlikle stok soğutucu kullanarak değilim, ben proccesor ve maliyetleri düşük tutmak için OEM versiyonu alacaksınız en serin öneriyoruz olduğunu gidebilir fan için ödeme yaparsınız. Oh, ve Lian-Li PC-P60 durumda alıyorum, bu nedenle alan bir sorun olmayacaktır. |
|
| |||
| |||
| Bundan AC7 daha düşük seviyede bir işlemci soğur ve Tuniq Kulesi thats piyasada sadece bir diğer hsf's. Ama Tuniq maliyeti üzerinden iki katı kadar, yaklaşık 3 kat bir mobo ve Intel'in oldukça yararsız montaj sistemi için (iyi geçmiş stres limitleri) ve sadece serin bir işlemci ağır bir veya iki derece daha düşük olmasıdır. Yani evet, AC7 piyasadaki en iyi hsf olduğunu.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |