![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну для мого нового будівництва, я хочу, щоб все так добре, як я можу собі дозволити, і я думав про отримання HSF для заміни одного фонду, процесор я отримую це Quad Q9450 2.66GHz, я не буду цього розгін Як я вже ніколи не зробили цього раніше, і тому вони не хочуть, щоб смажити це £ 230 процесора. Я думала про декілька шанувальників, однак я не знаю, які з них добрі. Отже, я повинен отримати одне, хоча я не розгін? І якщо так, то якою б гарною отримати?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, якщо ваш не розгону немає сенсу насправді, якщо ви не збираєтеся мати чітку бічну панель і хочуть фантазії HSF
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ні, це Pannel твердого алюмінію, я збираюся мати чітку стороні, але це не варіант для цього випадку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фондовий HSF є штраф на цей процесор. Вона також виглядає досить прохолодно, як це ясно. Якщо це та, яку я маю на увазі!
| |||
| |||
| Як шумно це? Я хотів би піти на 120-мм вентилятора і адаптер, якщо це шумно.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ну, я не знаю, яке це, тому що я не отримав його ще Думаю, я дізнаюся, коли я роблю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви зможете поліпшити повітряний потік у вашому випадку з 3rd Party HSF як вони мають вентиляторів монтується з боків радіатора, а не на самому верху. Вентилятор фонду Intel гори потік повітря вниз, на материнській платі. Це повітря ще достатньо тепла, як його попадання ПХД платі безпосередньо після що проходить через радіатор. Таким 3rd Party HSF з вентилятором, встановлений на стороні покращиться цим, оскільки це виключає його повітря безпосередньо у витяжний вентилятор справи. Це чудово, якщо не HSF oc'ing (як держави-З), але якщо ви хочете, щоб комп'ютер тихіше Я пропоную Arctic Cooling Freezer 7. Я маю на увазі, це лише £ 14. Плюс ви отримаєте усунути непотрібні загальні TIM, яка поставляється з процесором і застосовувати деякі срібло Арктиці.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з Алексом. Якщо ви проводите £ 230 на процесор, ви можете також отримати його гідні кулери. Я теж великий шанувальник Artic морозильник. Superb інженерно за дуже невеликі гроші.
|
| |||
| |||
| Добре, я можу піти з цим те, що кращим кольором ви рекомендували б, якби я точно не користуєшся штатним кулером, я отримаю ОЕМ-версія Proccesor зберегти витрати вниз, тому що не доведеться платять за вентилятором. Так, і я отримую Lian-Li PC-P60 разі, так і простір не повинно бути проблемою. |
|
| |||
| |||
| Там тільки один HSF на ринку, який охолоджує процесор до нижчого рівня, ніж AC7 і Thats Tuniq Tower. Але Tuniq витрати за два рази, майже в 3 рази важче (ну останнє напругу обмеження для системних плат і досить марний монтажна система Intel) і тільки Cool's процесор або два ступені нижче. Так що так, це AC7 HSF кращих на ринку.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |