![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Опитвам се да се намери добро качество 775 дънна платка, който подкрепя SLI (добавяне на втори NVIDIA-базирани графична карта на по-късна дата) и също така може да поддържа високи скорости на DDR2 памет (DDR2 -1066 или дори 1200). Двамата изглежда са взаимно изключващи се - това е една limitiation на NVidia чипсет (680i др.)? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не mutally изключително, просто скъпи.
Нападателят Asus Extreme. Авто-1066 прочитания овен, мисля, че е с 1200, както и, въпреки че могат да бъдат объркани.
|
|
|
|||
|
|||
|
Но Екстремни прочитания нападател до 800MHz RAM! Това е, което сайта им държави.
Но Алекс, какво искаш да кажеш с "Auto-чета". Искаш да кажеш, че когато поставите щеки на 1066MHz или по-голямо, на дъното ще автоматично регулиране на скоростта съответно? |
|
|
|||
|
|||
|
Ще пръстен моя спътник, утре си PC аз построих за него с нападателя, Изглежда не мога да помня upp'ing овена да 1066MHz в AI Suite, за двойна проверка.
За съжаление, бях сигурен. Сега аз не съм (благодаря за публикуване гръмовержец-I'd мразя да даде неточна информация за всеки).