![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Snažím se najít kvalitní 775 deska, která podporuje SLI (přidat druhý nVidia-Grafické karty založené na později) a mohou také podporu vysoké rychlosti DDR2 pamětí (DDR2 -1066, nebo dokonce 1200). Zdá se, že dvě vzájemně se vylučující - je to limitiation na nVidia chipset (680i, atd..)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutally není exkluzivní, prostě drahé. Asus Striker Extreme. Auto-čte 1066 ram, myslím, že to dělá s 1200 také, i když jsem mohl se mýlit.
|
| |||
| |||
| Ale Striker Extreme čte až do 800MHz RAM! To je to, co jejich internetových stránkách uvádí. Ale alex, co myslíš tím "Auto-čte". Chceš říct, že když místo tyčinky 1066 nebo vyšší, by mobo automaticky upraví rychlost způsobem? |
|
| |||
| |||
| I'll ring můj kamarád zítra znovu postavil pc jsem pro něj s útočníkem, já vzpomínám si upp'ing berana, aby v roce 1066 AI Suite, aby překontrolovat. Omlouváme se, ale jistě. Teď nejsem (thanks for posting Thunderer-já bych nerad dávat nesprávné údaje nikomu).
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Jak rychle se raid? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | 23. dubna 2008 15:20 |
| Potřeba velmi rychlé odpovědi, přehřátí! | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 8 | 20 leden 2008 10:17 |
| Rychlé spuštění | ferrari1 | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 28. května 2007 06:24 |
| Přímá nebo? | mcbee | Vypnout Téma diskuze | 1 | 15. května 2007 16:23 |
| Thread Nástroje | |
| |