![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Προσπαθώ να βρω μια καλή ποιότητα 775 Motherboard το οποίο υποστηρίζει SLI (προσθέστε μια δεύτερη nVidia που βασίζεται Κάρτα γραφικών σε μεταγενέστερη ημερομηνία) και, επίσης, μπορεί να υποστηρίξει DDR2 υψηλές ταχύτητες μνήμης (DDR2 -1066 ή ακόμη και 1200). Οι δύο φαίνεται να αλληλοαναιρούνται - αυτό είναι ένα limitiation του chipset nVidia (680i κλπ.); |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν εξευρεθεί αμοιβαίως αποκλειστικά, λίγο ακριβό. Asus Striker Extreme. Auto-διαβάζει 1066 ram, νομίζω ότι κάνει με το 1200, καθώς, αν και θα μπορούσα να κάνω λάθος.
|
| |||
| |||
| Αλλά η Striker Extreme εμφανίσεις μέχρι 800MHz ζευγαρώσει! Αυτό είναι που ιστοσελίδας τους. Αλλά alex, τι εννοείτε με τον όρο "Auto-εμφανίσεις". Εννοείς ότι όταν τοποθετείτε τα ραβδιά των 1066MHz ή μεγαλύτερη, η mobo θα προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα; |
|
| |||
| |||
| Θα δαχτυλίδι mate μου αύριο εκ νέου το pc μου κατασκευαστεί για αυτόν με την επιθετικός, μου φαίνεται να θυμηθούμε upp'ing το κριάρι να 1066MHz στο AI Suite, στο διπλό έλεγχο. Λυπούμαστε, ήταν σίγουρος. Τώρα δεν είμαι (ευχαριστίες για την απόσπαση κεραυνών-I'd μισούν να δώσει ανακριβείς πληροφορίες σε κανέναν).
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory | weedan_ash | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 13 Ιαν 2009 17:18 |
| Πόσο γρήγορα είναι επιδρομή; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 23 Απρ 2008 15:20 |
| Ανάγκη πολύ γρήγορη απάντηση, η υπερθέρμανση! | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 20 Ιαν 2008 10:17 |
| Γρήγορη εκκίνηση | ferrari1 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 28 Μαΐου 2007 06:24 |
| Γρήγορο ή; | mcbee | Off Topic Συζήτηση | 1 | 15 Μαΐου 2007 16:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |