![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Im 'težak pronaći kvalitetan 775 Matična ploča koja podržava SLI (dodajte drugi nVidia-based Grafička kartica na neki kasniji datum), a također može podupirati visokim brzinama DDR2 memorije (DDR2 -1.066 ili čak i 1200). Dvije Čini se da su se međusobno isključuju - ovo je limitiation od nVidia chipset (680i, itd..)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije mutally ekskluzivno, samo skuplje. Asus Striker Extreme. Auto-reads 1066 ram, mislim da to radi sa 1200, ali, iako sam mogao biti u zabludi.
|
| |||
| |||
| Ali Striker Extreme pročita do 800MHz ovan! To je ono što njihov website država. Ali, Alex, što mislite pod "Auto-reads". Misliš da kad mjesto štapova od 1066MHz ili veći, mobo automatski će podesiti brzinu prema tome? |
|
| |||
| |||
| Ja ću prsten moj drug sutra ponovno pc sam sagradio ga s njihalo, JA činiti se sjetiti upp'ing ovan na 1066MHz u AI Suite, to provjeriti. Nažalost, bio je siguran. Sada nisam (hvala za postavljanje gromovnik, I'd hate dati netočne informacije nikome).
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izviješteno Memory ne odgovara Iznos Installed Memory | weedan_ash | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13 siječanj 2009 17:18 |
| Koliko je brz napad? | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 23. travanj 2008 15:20 |
| Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 siječanj 2008 10:17 |
| Brzi start up | ferrari1 | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 28. svibanj 2007 06:24 |
| Brzi ili? | mcbee | Off Topic Discussion | 1 | 15. svibanj 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |