kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

SLI és gyors memória

Reply

Téma eszközök
Old December 23, 2007, 15:36
Új tag Csoport

Szia,
Próbálok találni egy jó minőségű 775 alaplap, amely támogatja az SLI (hozzá egy második nVidia-alapú grafikus kártya egy későbbi időpontban), valamint támogathatják a magas DDR2 memória sebesség (DDR2 -1.066 vagy akár 1200). A két tűnik kölcsönösen kizárják egymást - ez a limitiation az nVidia chipset (680i, stb.)?
Old December 23, 2007, 16:03
Donor Group

Nem mutally exkluzív, csak drága.

Asus Striker Extreme. Auto-olvasás 1066 ram, azt hiszem, ez a 1200 is, bár lehet tévedek.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 25 2007, 09:24
Csoport tagja

De a Striker Extreme szól, míg 800 MHz-es ram!! Ez az, amit a honlapjukon államokban.

De Alex, mit jelent az "Auto-olvasás". Úgy érti, hogy ha tegyük a rúd a 1066 vagy nagyobb, a mobo automatikusan állítsa be a sebességet ennek megfelelően?
Old December 25, 2007, 15:01
Donor Group

I'll ring a haverom holnap újra a pc én építettem neki a csatár, Úgy emlékszem upp'ing a kos, hogy 1066-ben AI Suite, a kettős ellenőrzés.

Bocs, biztos volt benne. Most már nem vagyok (thanks for posting mennydörgő Jupiter-I'd utálom, hogy téves információ bárkinek).

-Kanoakavirus
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.