![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Próbálok találni egy jó minőségű 775 alaplap, amely támogatja az SLI (hozzá egy második nVidia-alapú grafikus kártya egy későbbi időpontban), valamint támogathatják a magas DDR2 memória sebesség (DDR2 -1.066 vagy akár 1200). A két tűnik kölcsönösen kizárják egymást - ez a limitiation az nVidia chipset (680i, stb.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem mutally exkluzív, csak drága. Asus Striker Extreme. Auto-olvasás 1066 ram, azt hiszem, ez a 1200 is, bár lehet tévedek.
|
| |||
| |||
| De a Striker Extreme szól, míg 800 MHz-es ram!! Ez az, amit a honlapjukon államokban. De Alex, mit jelent az "Auto-olvasás". Úgy érti, hogy ha tegyük a rúd a 1066 vagy nagyobb, a mobo automatikusan állítsa be a sebességet ennek megfelelően? |
|
| |||
| |||
| I'll ring a haverom holnap újra a pc én építettem neki a csatár, Úgy emlékszem upp'ing a kos, hogy 1066-ben AI Suite, a kettős ellenőrzés. Bocs, biztos volt benne. Most már nem vagyok (thanks for posting mennydörgő Jupiter-I'd utálom, hogy téves információ bárkinek).
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |