![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני מנסה למצוא באיכות טובה 775 לוח אם שתומך SLI (להוסיף nVidia השני מבוסס כרטיס גרפי במועד מאוחר יותר) וגם יכול לתמוך במהירויות גבוהות זיכרון DDR2 (DDR2 -1066 או אפילו 1200). שני נראה אהדדי - זה limitiation של שבבים של NVIDIA (680i וכו '.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא mutally בלעדי, רק יקר. Asus Striker Extreme. Auto-1066 קורא האיל, אני חושב שזה עושה עם 1200 כמו גם, אם כי יכול להיות שאני טועה.
|
| |||
| |||
| אבל Striker Extreme קורא RAM עד 800MHz! זה מה המדינות שלהם באתר. אבל אלכס, מה אתה מתכוון "אוטומטי קורא". אתה מתכוון שכאשר אתה מניח את מקלות של 1066MHz או יותר, את mobo היה להתאים באופן אוטומטי את מהירות בהתאם? |
|
| |||
| |||
| אני אתקשר מחר חבר שלי מחדש את המחשב בניתי לו עם החלוץ, נדמה לי שאני זוכר את האיל upp'ing כדי 1066Mhz ב-AI Suite, כדי לבדוק פעמיים. סליחה, היה בטוח. עכשיו אני כבר לא (Thanks for posting Thunderer-I'd שונא לתת מידע שגוי לאף אחד).
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| כמה מהר הוא RAID? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אפריל 2008 15:20 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| הפעלה מהירה | ferrari1 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | -28 במאי 2007 06:24 |
| או מהיר? | mcbee | דיון Off topic | 1 | ה -15 במאי 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |