![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Bandau rasti geros kokybės 775 plokštė, kuri palaiko SLI (įrašyk antra nVidia pagrįstas Graphics Card vėliau), taip pat gali remti aukštos DDR2 atminties sparta (DDR2 -1.066 ar net 1200). Du, atrodo, vienas kitam - ar tai iš nVidia Chipset (680i ir kt limitiation.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mutally išimtinė, tik brangus. Asus Striker Extreme. Auto-rašoma 1.066 RAM, manau, kad ji su 1.200 taip pat, nors man galėtų būti klaidingi.
|
| |||
| |||
| Bet Striker Extreme rašoma iki 800MHz RAM! Štai ką savo svetainėje narių. Bet Aleksas, ką reiškia "Auto-užrašyta". Nori pasakyti, kad kai jūs iš vietos 1066MHz ar daugiau lazdos, MOBO bus automatiškai reguliuoti greičio pakeisti? |
|
| |||
| |||
| I'll Ring My mate rytoj vėl PC I pastatė jį puola, man atrodo, kad prisiminti upp'ing RAM 1066MHz AI Suite ", du kartus patikrinti. Atsiprašome, bet buvo tikrai. Dabar aš ne (Thanks for posting Perkūnas-I'd hate pateikti neteisingą informaciją, kad visiems).
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| Kaip greitai yra RAID? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 23, 2008 15:20 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| Greitas pradėti | ferrari1 | Virus, Spyware & Security | 17 | Gegužė 28, 2007 06:24 |
| Naudingos arba? | McBee | Off Topic Discussion | 1 | Gegužė 15, 2007 16:23 |
| Temos įrankiai | |
| |