rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

SLI i Fast Memory

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 grudnia 2007, 15:36
Nowe państwa grupy

Cześć,
Próbuję znaleźć dobrej jakości 775, który obsługuje SLI (dodanie drugiego NVIDIA Karta graficzna w późniejszym terminie), a także może obsługiwać wysokiej prędkości pamięci DDR2 (DDR2 -1066 lub nawet 1200). Obie wydają się wzajemnie wykluczać - to jest limitiation z chipsetem nVidia (680i etc.)?
Old 23 grudnia 2007, 16:03
Grupa dawcy

Nie mutally wyłączne, po prostu drogie.

Asus Striker Extreme. Auto-brzmi 1066 RAM, myślę, że nie z 1200, jak również, chociaż może się mylę.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 25 grudnia 2007, 09:24
Członek grupy

Ale Striker Extreme brzmi aż 800MHz RAM! To właśnie ich stronie państw.

Ale Alex, co rozumiesz przez "Auto-czyta". To znaczy, że po umieszczeniu laski z 1066 lub więcej, płyta główna będzie automatycznie dostosowuje prędkość odpowiednio?
Old 25 grudnia 2007, 15:01
Grupa dawcy

Zadzwonię mój kolega jutro ponownie komputer zbudowałem go napastnika, Wydaje mi się, pamiętam upp'ing RAM do 1066MHz w AI Suite, aby dokładnie sprawdzić.

Niestety, był pewny. Teraz nie jestem (thanks for posting Thunderer-I'd hate to dawać błędne info dla wszystkich).

-Kanoakavirus
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.