![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Próbuję znaleźć dobrej jakości 775, który obsługuje SLI (dodanie drugiego NVIDIA Karta graficzna w późniejszym terminie), a także może obsługiwać wysokiej prędkości pamięci DDR2 (DDR2 -1066 lub nawet 1200). Obie wydają się wzajemnie wykluczać - to jest limitiation z chipsetem nVidia (680i etc.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mutally wyłączne, po prostu drogie. Asus Striker Extreme. Auto-brzmi 1066 RAM, myślę, że nie z 1200, jak również, chociaż może się mylę.
|
| |||
| |||
| Ale Striker Extreme brzmi aż 800MHz RAM! To właśnie ich stronie państw. Ale Alex, co rozumiesz przez "Auto-czyta". To znaczy, że po umieszczeniu laski z 1066 lub więcej, płyta główna będzie automatycznie dostosowuje prędkość odpowiednio? |
|
| |||
| |||
| Zadzwonię mój kolega jutro ponownie komputer zbudowałem go napastnika, Wydaje mi się, pamiętam upp'ing RAM do 1066MHz w AI Suite, aby dokładnie sprawdzić. Niestety, był pewny. Teraz nie jestem (thanks for posting Thunderer-I'd hate to dawać błędne info dla wszystkich).
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |