![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Snažím sa nájsť kvalitné 775 doska, ktorá podporuje SLI (pridať druhý nVidia-Grafické karty založené na neskôr) a môžu tiež podporu vysokej rýchlosti DDR2 pamätí (DDR2 -1066, alebo dokonca 1200). Zdá sa, že dve navzájom sa vylučujúce - je to limitiation na nVidia chipset (680i, atď.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutally nie je exkluzívna, jednoducho drahé. Asus Striker Extreme. Auto-číta 1066 ram, myslím, že to robí s 1200 tiež, aj keď som mohol sa mýliť.
|
| |||
| |||
| Ale Striker Extreme číta až do 800MHz RAM! To je to, čo ich internetovej stránke uvádza. Ale alex, čo myslíš tým "Auto-číta". Chceš povedať, že keď miesto tyčinky 1066 alebo vyššia, by mobo automaticky upraví rýchlosť spôsobom? |
|
| |||
| |||
| I'll ring môj kamarát zajtra znova postavil pc som pre neho s útočníkom, já spomínam si upp'ing barana, aby v roku 1066 AI Suite, aby prekontrolovať. Ospravedlňujeme sa, ale iste. Teraz nie som (thanks for posting Thunderer-já bych nerad dávať nesprávne údaje nikomu).
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Ako rýchlo sa raid? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | 23. apríla 2008 15:20 |
| Potreba veľmi rýchle odpovede, prehriatia! | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 január 2008 10:17 |
| Rýchle spustenie | ferrari1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 28. mája 2007 06:24 |
| Priama, alebo? | mcbee | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 15. mája 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |