![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Покушавам пронаћи добар квалитет 775 Матичне плоче која подржава СЛИ / (додати други НВИДИА графичка картица заснована на каснији датум), а такође може да подржава високе брзине ДДР2 меморије (ДДР2 -1066 или 1200). Чини се да су две међусобно искључују - ово лимитиатион од НВИДИА чипсета (680и итд). |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не муталлы ексклузивно, само скупо.
АСУС Клуб екстремних. Ауто чита 1066 овна, мислим да то ради са 1200, иако сам могао бити у заблуди.
|
|
|
|||
|
|||
|
Али Клуб екстремних стоји до 800МХз РАМ-а! То је оно што држава њиховом сајту.
Али Алекс, шта ти мислиш по "ауто-пише". Мислите да ће, када поставите лепи на 1066МХз или већи, мобо ће аутоматски подесити брзину према томе? |
|
|
|||
|
|||
|
И'лл прстен мој друг сутра поново рачунар сам подигао га са нападач, изгледа да сам сетити упп'инг овна на 1066МХз у АИ Суите да проверите.
Жао нам је, био сигуран. Сада нисам (хвала за постављање Громовник-И'д мрзе да дају нетачне информације никоме).