![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Hangi () ve ikinci nVidia, daha sonraki bir tarihte Grafik Kartı tabanlı eklemek de yüksek DDR2 bellek hızları destekleyebilir SLI destekler 775 Anakart iyi kalitede bulmaya çalışıyorum (DDR2 -1.066 hatta 1200). Iki birbirini dışlayan gibi görünüyor - nVidia yonga (680i vs bu limitiation durumdadır.)? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mutally değil, sadece pahalı özel. Asus Striker Extreme. Ancak ben hatalı olabilir Otomatik-1066 ram okur, ben 1.200 does it olarak iyi, düşünüyorum.
|
| |||
| |||
| Ama Striker Extreme 800MHz ram kadar okuma! İşte onların devletleri bir web sitesi. Ama Alex, ne Auto "demek istiyorsunuz-okur". O zaman 1066 veya daha büyük sopa yer Yani, mobo otomatik olarak buna göre hızını ayarlamak istiyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Yarın onun için forvet ile inşa pc yeniden, ben 1066MHz AI Suite koç upp'ing kontrol çift unutmayın görünüyor benim dostum halka gerekir. Üzgünüz, emindi. Şimdi Thunderer yazabilmek için (sayesinde I'd değilim kimseye yanlış bilgi vermek için) nefret ediyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |