![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт,
Я намагаюся знайти гарну якість 775 Материнська плата з підтримкою SLI (додати другий NVidia на базі графічних карт на більш пізню дату), а також може підтримувати високі швидкості DDR2 пам'яті (DDR2 -1066 або навіть 1200). Два здаються взаємовиключними - це limitiation від NVidia чіпсета (680i тощо.)? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи не mutally ексклюзивних, тільки дорого.
Asus Striker Extreme. Автоматичне зчитування 1066 RAM, я думаю, що це робить з 1200, а також, хоча я можу помилятися.
|
|
|
|||
|
|||
|
Але Striker Extreme читає до 800MHz RAM! Це те, що їхній сайт держав.
Але, Алекс, що ви маєте на увазі під "Авто-читає". Ви маєте на увазі, що коли ви ставите палички з частотою 1066 МГц або вище, материнська плата буде автоматично регулювати швидкість відповідно? |
|
|
|||
|
|||
|
Я подзвоню моя подруга завтра повторно PC I побудував для нього з нападником, я пам'ятаю upp'ing ОЗУ до 1066 МГц в AI Suite, щоб перевірити.
На жаль, був упевнений. Тепер я не (дякую за розміщення громовержець-I'd ненавиджу давати неправильні Інформація до будь-якого).