![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Jsem nový fóru. Chci upgradovat své současné nároky na procesor, který je IntelDual CPU E2160. Chci něco trochu silnější jako Quad Q9300. Myslel jsem, že moje základní deska by se to zvládnout nebo ne. Moje základní deska je MCP73 i věřit. jakékoliv pomoci je mnohem appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den a vítejte To je váš čipset máte uveden Stáhnout CPU-Z Nainstalovat a klikněte na základní kartu, která vám řekne, vaše základní deska Značka / model
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Dobře to říká: VÝROBKY: Acer Model: MCP73 NVIDIA MCP73 Čipset: GeForce 7050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 A to je skoro to. I googled všechny z nich ale není nic o základních deskách přišel. |
|
| |||
| |||
| To je problém, když si koupíte od Dell / Acer / XXX spíše než vytvořit vlastní, máte základní desku s podporou místa na tyto otázky odpovědět.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| OK pak předpokládám lepší otázka by byla, co přesný model Acer je to?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Je to Acer aspirovat AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Nemohu zjistit mnoho o tom fakt, kolik RAM má? Myslím, že modernizace RAM by byl dost dobrý upgrade pro urychlení svého systému
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| I hae 2GB ram. Já chci nový procesor pro hraní her a právě pro takové mimořádné zvýšení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 vyžaduje 1333MHz FSB, váš čipset obvykle jen podporuje až 1066MHz FSB. BIOS základní desky s aktualizací je to možné, ale nepravděpodobné.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| v pořádku díky banda. Uvidím, pokud je tam jiný procesor bych mohl eventuálně dostat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda Hodnocení malé sítě | atorres0506 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 6. srpna 2009 03:49 |
| Malé standardní tiskárny | pest79456 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. prosince 2008 05:26 |
| Malý přetaktování problém .... | Jimmy Hat | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 6. dubna 2008 17:05 |
| Malý USB disky | Taggarte | Drives & Removable Media | 2 | 30. červen 2007 12:20 |
| Drobné živnostníky? | quinda | Vypnout Téma diskuze | 2 | 17. listopadu 2006 05:51 |
| Thread Nástroje | |
| |