![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Είμαι νέος στο φόρουμ. Θέλω να μου τρέχουσα αναβάθμιση cpu που είναι ένα IntelDual CPU E2160. Θέλω κάτι λίγο πιο ισχυρό, όπως το Quad Q9300. Αναρωτιόμουν αν θα μου μητρική πλακέτα χειριστεί ή μη. My μητρική πλακέτα είναι MCP73 πιστεύω. οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύ appriciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας καλωσορίσω και Αυτό είναι το chipset που έχετε Λήψη CPU-Z Εγκαταστήστε το και κάντε κλικ στην κύρια καρτέλα, να σας πω ότι θα κάνει τη μητρική πλακέτα / μοντέλο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ok λέει: ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ: Acer Μοντέλο: MCP73 NVIDIA MCP73 Chipset: GeForce 7050 Rev: A2 Southbridge: nForce620i LPCIO: ITE IT8718 Και αυτό είναι λίγο πολύ αυτό. I googled όλοι τους, αλλά πολύ για μητρικές πλακέτες δεν ήρθαν. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το πρόβλημα όταν αγοράζουν από την Dell / Acer / XXX αντί να οικοδομήσει το δικό σας, θα πάρετε μια μητρική πλακέτα που δεν στήριξη site να δώσει απάντηση στα ερωτήματα αυτά.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Εντάξει τότε υποθέτω μια καλύτερη ερώτηση θα ήταν ό, τι ακριβώς μοντέλο της Acer είναι;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| είναι ένας Acer Aspire AM1640 - E1404B. |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να μάθω πολλά για αυτό πραγματικά, πόση μνήμη RAM έχει; Θεωρώ την αναβάθμιση της μνήμης RAM θα είναι ένα αρκετά καλό για την επιτάχυνση της αναβάθμισης του συστήματός σας
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| I Hae 2GB RAM. Θέλω απλά ένα νέο επεξεργαστή για gaming και τέτοιο μόνο και μόνο για την έξτρα ώθηση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q9300 απαιτεί 1333mhz FSB, σας chipset συνήθως υποστηρίζει μόνο μέχρι ένα 1066mhz FSB. Με μητρική πλακέτα BIOS, ενημερωμένες εκδόσεις είναι δυνατόν, αλλά απίθανο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| καλά χάρη ένα μάτσο. Θα δω αν υπάρχει ακόμη ένας επεξεργαστής θα μπορούσε, ενδεχομένως, i get. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια Αξιολόγηση μικρού δικτύου | atorres0506 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 6 Αυγούστου 2009 03:49 |
| Μικρές πρότυπο εκτυπωτή | pest79456 | Digital Imaging & Printers | 1 | 28 Δεκ. 2008 05:26 |
| Μικρό πρόβλημα overclocking .... | Jimmy Hat | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 6 Απρ 2008 17:05 |
| Μικρό USB Δίσκοι | Taggart | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 30 Ιουν 2007 12:20 |
| Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων; | quinda | Off Topic Συζήτηση | 2 | 17 Νοε 2006 05:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |